Leicester med sterkt sluttempo: Liverpool håper synke – VG

Resultat: Kelechi Ihianacho scoret et mål for Leicester mot Crystal Palace etter 80 minutter hjemme mandag. Foto: Adrian Tennis / Pool AFP

(Leicester-Crystal Palace 2-1) Crystal Palace så ut til å være et styrkende Champions League-håp for Liverpool og West Ham foran de siste fem kampene. Men Leicesters Colecci Ihianacho satt fast med et fantastisk mål.

Publisert:

12 minutter senere utlignet tilskuerne 1 – 1, fullført av Wilbridge Zaha med en fantastisk pasning fra venstre.

Men Leicester er et bedre lag og Manchester United jager 2.-plassen. Fem minutter etter sidebytte utlignet bluesen. Timothy Costagne brukte venstre fot for å ta ledelsen etter en fantastisk straffespark fra Kelechi Ihianacho.

Les mer

Utrolig overtidsspill: Liverpool snublet inn i fem minutter på overtid

Feiret: Jamie Verdy meldte seg raskt frivillig og gratulerte Timothy Costak for utligningen. Foto: Alex Bondling / Pool

Crystal Palace spilte noen sjanser, selv om hjemmelaget hadde ballen. Etter 56 minutter kom publikum inn på høyre side. Luke Thomas avlyste offside, og Giro Wrightwald kom forbi Leicester-forsvaret og var i ferd med å skyte seg selv, men Christian Pentagon valgte å spille. Det endte opp med å være ingenting. Det er nesten usant at Ridwald ikke fullførte seg selv.

Hjemmelaget var sterke de siste 15 minuttene. De presset. Etter 80 minutter tok de ledelsen.

Johnny Evans sendte ballen i eget forsvar og på banen. Kelechi Ihianacho var på flukt. Han tok ballen pent ned og sirklet forsvaret til Crystal Palace, og plasserte ballen hardt på målet fra en skrånende avstand på åtte til ni meter.

Dette er en skikkelig kamp om en plass i Champions League. Med tre poeng til Leicester mandag rykket de videre fra Liverpool og West Ham – og ett sted i de mest sjenerøse kampene virker trygt for de blå. Med fem kamper igjen er Liverpool åtte poeng bak og West Ham sju poeng bak. Det er 15 poeng å spille.

Chelsea ligger på siste plass i Champions League, fire poeng bak Leicester. Det ser ut til at Chelsea nå er i kamp om 4. plass for West Ham og Liverpool ettersom Leicester ønsker å bli nummer tre.

Manchester United slo Leeds 0-0 i denne omgangen. Leicester tok altså ledelsen med to poeng, og er nå nummer to etter Ole Gunner Soulscar fem poeng bak mennene.

Les mer

Liverpool-eier beklager Globe & Co.

Leicester får et fleksibelt løft denne sesongen. De tre siste kampene er mot Manchester United, så er Chelsea borte, før de havner hjemme mot Tottenham.

Written By
More from Jakob Leif

– Juridisk grått område

På den siste dagen var det stor usikkerhet om hva som ville...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *