Leicester topp Premier League – Chelsea slått komfortabelt – VG

(Leicester-Chelsea 2-0) Brendan Rodgers hadde noen problemer mot Chelsea og scoret sin tredje seier i ligaen. Nå er revene nummer én i Premier League.

Publisert:

Leicester har også en god statistikk mot Chelsea. Siden tirsdagens seier har de ikke tapt på de seks siste seriekampene mot London-klubben

Chelsea sliter med å holde et rent ark hjemmefra under Frank Lampard. I bare fem av de 29 kampene på fremmed gress, er smultringen rund hele veien. Det første smellet var allerede syv minutter senere mot Leicester.

Leicester dominerte på King Power Stadium og toppet Premier League med tre nye poeng. “Fox”-serietoperen har spilt mer enn en kamp enn Manchester United, som er ett poeng bak.

– Det er greit, ikke sant? James Madison smiler når han blir spurt om bordsituasjonen.

– Det varer nok bare 24 timer, men det gir oss mental styrke. Vi har jobbet hardt, det er en stor prestasjon av oss, fortsetter han.

Da Leicester vant ligaen i 2015/16, fikk de 39 poeng etter en halvspilt serie. I år har de 38 poeng etter flere kamper.

Roman Abramovich er den nest verste målscoreren i år (29) etter 19 kamper siden oppkjøpet av Chelsea i 2003. Først i 2015/16 hadde London-klubben færre poeng (20) denne sesongen.

Lampard forstår at det blir stilt spørsmål om hans fremtid i klubben.

– Det intensiverte rundt meg for en stund siden. Denne klubben har store forventninger. Når vi gjør dette, er det naturlig at folk stiller spørsmål. Det er ikke min beslutning. Noen ting er utenfor min kontroll. Lederen for Sky Sports sier at jeg ikke kan svare på det.

READ  Truer med å saksøke Trump-administrasjonen - VG

Lampard har ikke noe problem å innrømme at dette er et verdig tap.

– Vi ble beseiret av et flott lag. Jeg bekymrer meg. Vi burde være bedre enn dette, vi er ikke der vi vil være. Jeg bryr meg ikke om spillerne i garderoben, men for noen spillere sier han at det er en flott leksjon.

Les mer

Holland målløst på Dortmund-tap: – Dårlig humør

Da Wilfried NTD slo ut kveldens første kamp, ​​slo hjemmelaget til. Harvey Barnes bommet på ballen, men midtstopperen sto klar bak seg og sendte ballen gjennom stolpen og i mål.

Fem minutter før pause jublet Chelsea for straffespark. Men etter å ha gått gjennom VAR-rommet bestemte dommeren at Christian Pulisic hadde blitt felt 16 meter utenfor – og ikke inne -.

Smertene økte for tilskuerne da Leicester doblet ledelsen et minutt inn i straffemerket. Mark Albrighton prøvde sannsynligvis å finne Jamie Verdy, men igjen var mange spillere på hjemmelaget i perfekt form. Med Madison som hamstret bak Ward doblet han absolutt ledelsen alene med keeperen.

For første gang i karrieren har Madison scoret i tre strake seriekamper.

Les mer

Spanske store aviser: g Desert blir leid

Leicester hadde flere store sjanser til å øke ledelsen etter pause, men klarte å gjøre det bedre eller svakere av Edward Mendy.

Timo Werner kom innen en halv time på heltid, og trodde han hadde bremset opp kort tid før slutt. Nok en gang bortskjemte VAR festen for Chelsea – bildene viste at spissen var offside da han scoret frisparket.

I følge Velge Bare Newcastle (52) har scoret flere mål siden starten av forrige sesong enn Chelsea (50).

READ  - Det ødelegger livene våre - VG

I neste serierunde møter Chelsea Wolves. Leicester møter Everton i Liverpool.

Written By
More from Jakob Leif

Regjeringen gir et spesielt unntak fra reglene til retur Bø – NRK

– Dette er trist. Aps visepresident Bjørnar Skjæran sier at regjeringen bruker...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *