Linnia Myhre og Emil Guild – VG

Kjendispar: Linnia Myhre og Emil Guild er kjærester. Foto: Line M ர் ller / Mattis Sandplot

TV-profil Linnia Myhre og NRK-programleder Emil Gugild er kjærester.

Publisert:

Dette ble bekreftet overfor Marty Sky VG, leder for Linnia Myhre.

Ann Uten Instagram Mandag kveld delte Maihre et bilde av de to på Rampestreken preget av Cookilt.

Redaktør, influencer og TV-profil Han kom til finalen i Myhre TV 2-showet “Company Laritsen” – han dro blant annet til Rampstreken.

– Jeg måtte kjempe, helt ned i kjelleren. Jeg vet mye mer enn jeg vet. Det var morsomt å finne ut at jeg ikke var så redd, Han begynte i VG i mai.

Nylig har V.G. Han ble også hørt i podcasten “Gi meg alle detaljer” hvor han serverer Norges største kjendiskatastrofer og popkulturelle begivenheter til lyttere som tok et dypdykk på 2000-tallet.

Britney Fan: Lynne Myhre er en stor fan av Britney Spears og ble inspirert av en av de ikoniske kostymene til popartisten i forbindelse med Viji Helk-intervjuet i 2019. Foto: Jane M ல்ல ller-Hansen

Men 31-åringen har vakt oppmerksomhet i lang tid. Han ble først kjent for publikum som en blogger. Siden den gang har han hatt sin egen TV-serie, skrevet fire bøker, medvirket i flere realityserier, og har vært forfatter for Morganplaced og Uptonboston.

Den første boka, “Eternal Sunday”, kom ut i 2012, og handler om Myhre som ung kvinne og utfordringene hun møtte med depresjon og spiseforstyrrelser. Han har vært åpen om sin mentale helse i lang tid, og for sin første bok mottok han Tabu-prisen for Mental Council.

Les mer

Linnia Myhre har søvnvansker: Frykt hver natt

Mottok romanen “Me Me Me” utgitt i 2019 For diacetro Han ble beskrevet av VGs anmelder som “en motiverende god historie som forteller mye om en generasjon som frykter voksenlivet.”

READ  Terrorangrep på Kabul flyplass - Mer enn 60 drepte - Viji

På den tiden var Myhre med kunstneren Sondre Lerch, men syv år senere gikk superparet Hver var i april i fjor.

BREAK: Etter å ha vært sammen i syv år, var det et gap mellom Lerch og Myhrek. Foto: Helge Mickelson, VG

Kjærlighet trives

Nå har han funnet kjærligheten igjen med NRK-profilen Emil Guild.

De siste årene har Mosingan vært vertskap for flere sportssendinger på NRK, inkludert årets verdensmesterskap i skiskyting. Han er også sportsvert på Doxrevian.

Les mer

Linnia Myhre skriver om sorg av kjærlighet

Emil ble introdusert for det norske publikummet gjennom komedieprogrammet “Emil i OL” på TV Norge.

I fjor sommer var han programleder for NRK Somerpile i en uke. I tillegg deltar han og kjendiser i ulike idretter som medvert og som deltaker i Celebrity WC-showet på NRK.

Ledelsesselskap for Linnia Myhre MaxSosial Det er helt VGTV A.S. VGs redaksjonelle rangeringer blir gjort uavhengig av dette. Redaksjonelle ansatte er gratis. En oversikt over bindinger for profiler som utfører oppgaver for VG er tilgjengelig Hun.

Written By
More from Jakob Leif

John Frederickson blir en storaksjonær i det “nye” Norge – en femtedel – E24

Norge fullfører 6 milliarder kroner kapitalinnsamling Mange nye investorer vil bli hovedeiere,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *