Lionel Messi klar for PSG – får kit nummer 30 – Viji

Lionel Messi (34) har signert en toårig avtale med PSG. Han vil ha det samme dressnummeret han hadde på seg da han debuterte for Barcelona.

Publisert:

Paris Saint-Germain bekreftet signeringen av den argentinske superstjernen tirsdag kveld. Messi bør ha på seg drakt nummer 30.

– Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i Paris Saint-Germain. Klubben passer inn i mine fotballambisjoner, og jeg vet hvor talentfulle laget og trenerne er. Messi sier til klubbens nettsted at han er opptatt av å bidra til å skape noe spesielt for klubben og fansen.

PSG skriver at Messis kontrakt sannsynligvis vil bli forlenget med ett år til 2024.

Messis tur fra Barcelona til den franske hovedstaden ble mye dokumentert i internasjonale medier tirsdag. Selv om bekreftelsen kom nær kveldspressen, var det liten tvil om hva som hadde foregått siden han ble fotografert på Barcelona flyplass om morgenen.

Argentinas kone, Antonella Roccuzzo, la ut et bilde av seg selv og Messi på flyet med bildeteksten “Nye eventyr på vei sammen”, mens Neymar ga ut en video av seg selv og Messi med teksten “Back together” fra Barcelona -tiden.

Argentina har spilt for FC Barcelona siden 2000 og har vunnet alt de trenger for å vinne i den katalanske ledende klubben. Av de 34 pokalene han har tatt med Barcelona, ​​har han vunnet Champions League fire ganger og den spanske liga ti ganger. Han vant også Golden Ball – World Player of the Year -prisen – seks ganger.

READ  Jonas Alaska, Maria Mena og Darkthron - VG

Tatt søndag Messi sier farvel med tårer Med Barcelona – og PSG Ofte nevnt 34-åringen er klubben ved siden av ham.

Tirsdag kveld hevdet spanske medier at Barcelona hadde gjort et siste forsøk på å beholde Messi, men disse rapportene har blitt nektet av mange andre medier.

Hundrevis av PSG -fans stilte opp utenfor klubbens stadion mandag og på en privat flyplass i Paris. Sikkerhetsmyndigheter har sperret flere gater i området, og ifølge flere grupper vil klubben leie ut Eiffeltårnet i løpet av de neste dagene.

Det ble sist kunngjort av Neymar i 2017 – fra Barcelona.

PSG har allerede brukt sommeren på “gratis overføringer” med spillere som Italia -keeper Gianluigi Donnarumma, Real Madrid -ikonet Sergio Ramos og Liverpool -profilen Giorgio Vignaldam.

I tillegg har de sikret Agraf Hakimi fra Inter og gjort Danilo Pereiras låneavtale til en permanent bytte.

Written By
More from Jakob Leif

England – Danmark – De gjør narr av Danmark

Danmark og England belyste stemningen foran EM-semifinalen i kveld. Begge er engelske...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *