Lionel Messi – Trapper Messi:

Gjennom årene har nordmenn kunnet se den franske ligaen med stjerner som Neymar og Kylian Mbappé på NENTs strømmetjeneste ViPlay.

Men kontrakten for NENT gikk ut på slutten av sesongen, så selskapet viste ikke så mye konkurranse som før.

Derfor har norske kanaler eller strømmetjenester foreløpig ingen rett til å vise Lionel Messi Overfør til Paris Saint-Germain.

Paris: Lionel Messi møtte journalister i dag på Parc des Princes. Dette er en del han har å si om fremtiden til PSG. Video: A.P.

Se også

ஆற்றொணா

PSG Norge -talsmann Borge synes det er “ille” at ingen kanal for øyeblikket dekker ligaen, til tross for det lave seertallet.

– Vi synes fransk fotball uansett burde ha kommet på norsk TV. Jeg tror Messis publisitet vil øke interessen for fransk fotball, sier Enke:

– Vi er veldig skuffet over at vi må se kamper på internett i løpet av dagen. Håper og stoler på at en TV -kanal snart vil kjøpe rettighetene, for det er et høyere nivå enn det folk vet på toppen av Lik1.

Bra bilde: AFP
Godt humør: Lionel Messi var veldig glad for å signere for PSG. Foto: AFP
Se også

Ingen planer

Christian Oma, sportsdirektør i NENT, sier at til tross for superstjernens overgang til Paris -klubben, har de ikke prioritert å ta tilbake rettighetene.

– Det blir sikkert interessant å se hva Messi kan få til i Frankrike, og gratulerer ham med eventyret der. Men hans ankomst til Paris vil ikke endre strategien vår for å kjøpe rettigheter, sier Oma, ettersom League 1 ikke lenger er en del av den.

TV2 begynner denne sesongen med et “fotballsett” hvor de skal vise Premier League, La Liga, Champions League og landslagsfotballen.

– Vi har faktisk nok på tallerkenen. Messis besøk i Paris vil uten tvil øke interessen for den franske ligaen på kort sikt, men vi tar sikte på å forvalte våre eksisterende rettigheter, sier Vegard Johnson Hagen, TV2s sportsredaktør.

Discovery -kommunikasjonskonsulent Martin Hinsh nektet å kommentere.

Fans Foto: Reuters
Byens fans: Lionel Messi vakte oppstuss da han ankom Paris tirsdag. Foto: Reuters
Se også

– Økonomisk restitusjon

I lang tid, sammenlignet med andre store ligaer, slet League 1 med apati.

V-Sports-kommentator Paul Thomas fulgte nøye med på Clay League og sa til Doug Blatt at Messis signering kan være en redningslinje.

– Det kan være en økonomisk bedring. Alle kampene for PSG vil motta et stort antall tilskuere, noe som vil gi sårt tiltrengte inntekter for hele ligaen.

PSG møter Strasbourg klokken 21.00 lørdag. Norske burger Mellings Rennes møter State Prestois på søndag.

READ  Elon Musk påpeker Bitcoin-dumping på Twitter - Bitcoin faller under $ 45.000
Written By
More from Jakob Leif

Ny studie: – 245 000 saker etter konferansen

En ny studie basert på DNA-analyse viser at 245 000 tilfeller av...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *