Lokale leger ba Trump om å avbryte

Sist: President Donald Trump trosser advarsler. Et stort publikum er klar for Trump i Janesville, Wisconsin, med presidenten som kommer på scenen klokken 14 norsk tid søndag kveld. Se direktesendingen av Douglas TV her.

I delstaten Wisconsin ble nesten 4000 nye infeksjoner bekreftet fredag. Dette er det høyeste antallet som noensinne er registrert i Wisconsin siden utbruddet. Det høyeste antallet ofre ble registrert torsdag denne uken.

Hver fjerde test i staten kommer positivt inn CBS News, Og innbyggerne har fått beskjed om å unngå samlinger – inkludert politikk.

Imidlertid er det planlagt et politisk møte søndag kveld i Jansville, Wisconsin, mens Donald Trump fortsetter sin valgkamptur.

Trump fortsetter sin valgkamptur i dag, og Første besøk til Michigan Så Wisconsin.

Møtevelgere: President Donald Trump fortsetter sin valgkamptur i dag, med Janesville i Wisconsin som mål for et møte med velgerne i kveld. Bilde i går, da han var i Florida. Foto: Joe Radley / Getty Images / AFP / NDP
Se også

– Risiko for folkehelsen

I Wisconsin har flere lokale leger, inkludert Dr. Bob Friedland, bedt om å avbryte hele arrangementet.

“President Trumps samlinger utgjør en trussel mot folkehelsen, mens de har blitt plattformer for spredning av falsk medisinsk informasjon,” sa Friedland. CBS

Wisconsin-regjeringen Tony Evers deler bekymring:

– Hvis det skjer noe uvanlig, etterlyser han (Trump) en supersprederhendelse.

Georgia: Det tok ikke lang tid før Trump nærmet seg sin demokratiske utfordrer Joe Biden, som han kalte den “verste presidentkandidaten”.
Se også

– Som guvernør i staten Wisconsin vil jeg personlig spørre ham om de fremmøtte vil holde avstanden ved å bruke en maske, Evers kommer stadig til Spectrum News.

Wisconsin er en av de viktigste svingstatene i år, sammen med Michigan, Pennsylvania, North Carolina, Florida og Arizona.

– Defensive tiltak

En talsmann for Trump-kampanjen sa at det var tatt tydelige forholdsregler før kveldens begivenhet.

“Hver deltaker kontrollerer temperaturen, får masken de blir bedt om å bruke, og har tilgang til størrelsen på antistoffet,” sa Press Courtney Barella i en uttalelse.

– Vi setter også opp skilt på arrangementene våre, som instruerer deltakerne om å bruke en blåserør, fortsetter Parella.

Florida: Hundrevis av mennesker har ventet i timevis på at president Donald Trump skulle tale på et valgmøte i Florida. – Trump er fantastisk, slik mange av de fremmøtte tror. Video: Trim Mogen / Dougladet
Se også

– Prioriterer alvor

Trumps motstander for valget, Joe Biden, bemerket at Trumps mål ble valgt i kveld og kom med følgende kommentar:

– President Trump reduserer bevisst alvorlighetsgraden av viruset. I nesten alle tilfeller får han panikk og vil kontrollere den, i stedet for å begynne å jobbe hardt for å få den under kontroll, sier Biden. CNN

Sterk innovasjon: Trump møtte motstand fra luften da han snakket i Michigan. Video: Abby
Se også

Infeksjonsregistrering

Sist fredag ​​ble 69 000 nye infeksjoner rapportert i USA CBS. Avisen skriver at dette er det høyeste antallet nye infeksjoner rapportert siden juli.

I følge Johns Hopkins University Antall ofre i går var 63 610.

READ  Gjerdrum skred: Dette er situasjonen nå
Written By
More from Jakob Leif

Forvirret, stygg og kort – VG

Heng på leppa: Holver Eckner Granerut er ikke fornøyd med sin egen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *