Lokale leger ba Trump om å avbryte

Sist: President Donald Trump trosser advarsler. Et stort publikum er klar for Trump i Janesville, Wisconsin, med presidenten som kommer på scenen klokken 14 norsk tid søndag kveld. Se direktesendingen av Douglas TV her.

I delstaten Wisconsin ble nesten 4000 nye infeksjoner bekreftet fredag. Dette er det høyeste antallet som noensinne er registrert i Wisconsin siden utbruddet. Det høyeste antallet ofre ble registrert torsdag denne uken.

Hver fjerde test i staten kommer positivt inn CBS News, Og innbyggerne har fått beskjed om å unngå samlinger – inkludert politikk.

Imidlertid er det planlagt et politisk møte søndag kveld i Jansville, Wisconsin, mens Donald Trump fortsetter sin valgkamptur.

Trump fortsetter sin valgkamptur i dag, og Første besøk til Michigan Så Wisconsin.

Møtevelgere: President Donald Trump fortsetter sin valgkamptur i dag, med Janesville i Wisconsin som mål for et møte med velgerne i kveld. Bilde i går, da han var i Florida. Foto: Joe Radley / Getty Images / AFP / NDP
Se også

– Risiko for folkehelsen

I Wisconsin har flere lokale leger, inkludert Dr. Bob Friedland, bedt om å avbryte hele arrangementet.

“President Trumps samlinger utgjør en trussel mot folkehelsen, mens de har blitt plattformer for spredning av falsk medisinsk informasjon,” sa Friedland. CBS

Wisconsin-regjeringen Tony Evers deler bekymring:

– Hvis det skjer noe uvanlig, etterlyser han (Trump) en supersprederhendelse.

Georgia: Det tok ikke lang tid før Trump nærmet seg sin demokratiske utfordrer Joe Biden, som han kalte den “verste presidentkandidaten”.
Se også

– Som guvernør i staten Wisconsin vil jeg personlig spørre ham om de fremmøtte vil holde avstanden ved å bruke en maske, Evers kommer stadig til Spectrum News.

Wisconsin er en av de viktigste svingstatene i år, sammen med Michigan, Pennsylvania, North Carolina, Florida og Arizona.

– Defensive tiltak

En talsmann for Trump-kampanjen sa at det var tatt tydelige forholdsregler før kveldens begivenhet.

“Hver deltaker kontrollerer temperaturen, får masken de blir bedt om å bruke, og har tilgang til størrelsen på antistoffet,” sa Press Courtney Barella i en uttalelse.

– Vi setter også opp skilt på arrangementene våre, som instruerer deltakerne om å bruke en blåserør, fortsetter Parella.

Florida: Hundrevis av mennesker har ventet i timevis på at president Donald Trump skulle tale på et valgmøte i Florida. – Trump er fantastisk, slik mange av de fremmøtte tror. Video: Trim Mogen / Dougladet
Se også

– Prioriterer alvor

Trumps motstander for valget, Joe Biden, bemerket at Trumps mål ble valgt i kveld og kom med følgende kommentar:

– President Trump reduserer bevisst alvorlighetsgraden av viruset. I nesten alle tilfeller får han panikk og vil kontrollere den, i stedet for å begynne å jobbe hardt for å få den under kontroll, sier Biden. CNN

Sterk innovasjon: Trump møtte motstand fra luften da han snakket i Michigan. Video: Abby
Se også

Infeksjonsregistrering

Sist fredag ​​ble 69 000 nye infeksjoner rapportert i USA CBS. Avisen skriver at dette er det høyeste antallet nye infeksjoner rapportert siden juli.

I følge Johns Hopkins University Antall ofre i går var 63 610.

READ  John Buhler, Arbeiderpartiet | John Buhlers nye liv:
Written By
More from Jakob Leif

Marihuana, Hajj | Politiet i butikken sendte hundepatruljer til guttene som hadde et “partnerskap”

De to unge mennene med “partnerskapet” ble opptatt da de så politiet...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *