London – – Prøver å flykte før midnatt

På vei ut av London møtte passasjerer fulle tog, mange forsøkte å “rømme” fra storbyen, med henvisning til nyhetsbyrået B.A. Forsvarer.

Passasjerer sa at sosial ekskludering ikke var mulig på grunn av størrelsen på de som var om bord, og de som følte seg flau, skulle gå av toget.

Bilder og videoer på Twitter viser mange mennesker på mange togstasjoner i storbyen. Et togselskap har innrømmet på Twitter at etterspørselen var høy etter Johnsons pressekonferanse.

Paddington Station: Passasjerer går gjennom stasjonen for å ta toget etter kunngjøringen lørdag kveld. Foto: Stephen Rousseau / BA / NDP
Baddington Station: Passasjerer går gjennom togstigeplassen etter kunngjøringen lørdag kveld. Foto: Stephen Rousseau / BA / NDP
Se også
Venter: Passasjerer venter på Paddington-stasjonen i London. Foto: Stephen Rousseau / BA / NDP
Vente: Passasjerene venter på Paddington-stasjonen i London. Foto: Stephen Rousseau / BA / NDP
Se også

Fulle tog

Bloomberg Euston hadde en reporter på stasjonen.

– Det er for overfylt i kveld, sier reporteren og betyr en innstramming av tiltak i julen.

– Dette betyr at folk ikke kan forlate byen og møte andre i julen. Mange prøver å flykte før midnatt for å møte slektningene sine.

Harriet Cluxton var blant dem som delte videoklipp fra St Bangras stasjon før et tog ankom Leeds, skriver ITV

– Toget er som forventet overbelastet, skriver han Twitter, Og fortsetter:

Stramt: Statsminister Boris Johnson har strammet inn julefeiringen over hele landet, nå som en ny og mer smittsom variant av koronaviruset har spredt seg. Video: Abby
Se også

– Hver person på dette toget, inkludert meg selv, har tatt en tåpelig og uansvarlig beslutning om å reise, selv om det er lovlig, for å rettferdiggjøre reisen ved å skrive at moren bor alene og ikke har noe hjerte til å la moren være alene i julen. .

En annen kvinne sa at han og partneren hans tok en rask avgjørelse om å ta med seg den lille sønnen hjem til familien, mens en 22 år gammel kvinne sa at hun ønsket å sørge for at hun kom hjem før jul, og at foreldrene hennes ville hente henne før restriksjonene inntraff. Aktivert.

– Jeg gikk av toget

Trengsel tiltrekker seg også oppmerksomhet blant amerikanere NBC Nyheter, Skriver at fotografier av St. Bangras Station viser oppførselen som Johnson hadde til hensikt å forhindre.

READ  Nord-Korea - Diplomater flykter: - Ikke mye styrke

Kanalen er i kontakt med en passasjer, Rebecca Nind (33), som sier at hun prøvde å reise fra London til Leeds for å feire jul med søsteren, men reiste ikke med overfylt tog.

– Jeg var ikke klar til å stå på fortauet mellom vognene og var veldig nær med flere mennesker i tre timer. Så jeg gikk av toget, sier han.

Jernbaneselskapet har svart på en EMR Twitter-nyheter Fra Nind beskriver han bildene som er vedlagt fra jernbanestasjonen som forferdelige, med tanke på økningen i infeksjon.

– Fulle tog til Leeds. Kunne ikke laste meg på skipet. 90 pund bortkastet, og helt usikkert. Hvorfor aksepteres ikke plassreservasjon?

– Vi har begrenset tilgjengelighetsområdene våre slik at kundene kan planlegge turer for dagen hvis forholdene endres. Vi har sett en kraftig økning i kravet om offisiell melding klokken 16 Vi kjører så mange vogner som mulig, EMR.

Det er langt fra regjeringen

Londons talsmann Sadiq Khan skrev på Twitter at “London møter sin tøffe jul etter krigen.”

– Men vi skal sette sammen dette. Du har hørt dette mange ganger før, men det er fortsatt sant. Følg reglene for å redde liv og beskytte helsen. Khan skriver at handlingene til enhver person er viktige for å bekjempe dette viruset.

I en uttalelse som ble lagt ut på Twitter-kontoen hans, beskrev ordføreren begrensningene som “en alvorlig fiasko for de som ønsker å tilbringe tid sammen med sine nærmeste, i sikkerhet, denne julen, og med selskaper som allerede har lidd mest i år.”

Han tar også en tøff linje mot regjeringen.

READ  Mutant koronavirus: - - Uten kontroll

– London og landet betaler prisen for regjeringens fortsatte unnlatelse av å håndtere epidemien. Dette vedvarende kaoset og forvirringen kunne vært unngått hvis myndighetene ikke hadde gitt uansvarlige løfter til publikum og hevet forventningene om julesesongen. Jeg ber folk i London nøye følge de nye regelverkene slik at helsevesenet kan beskyttes og tragiske dødsfall forhindres. Con skriver Annet.

Shopping: Det ser ut til å være mange mennesker på Carnaby Street lørdag kveld. Foto: AP Photo / Alberto Pesali
Shopping i butikken: Det ser ut til å ha vært mange mennesker på Carnaby Street lørdag kveld. Foto: AP Photo / Alberto Pesali
Se også
Regent Street: Det var mange mennesker på gata lørdag kveld. Her fra Regent Street. Foto: AP Photo / Alberto Pesali / NTB
Regent Street: Det så ut til å være mange mennesker på gata lørdag kveld. Her fra Regent Street. Foto: AP Photo / Alberto Pesali / NTB
Se også

Julefangst

Det var først lørdag kveld at den britiske statsministeren kunngjorde at myndighetene strammet grepet om London, Sørøst og Øst-England. Her er den mest smittsomme varianten av koronaviruset lokalisert på grunn av alarmklokker.

– Det kan være opptil 70 prosent mer smittsomt enn den opprinnelige varianten. Det sprer seg så raskt nå, sa Boris Johnson, som sitter på krisemøter fredag ​​og lørdag om den nye oppfinnelsen.

Viktige butikker, frisører og treningssentre må stenge dørene. Hjemmekontorets krav blir også introdusert for de som kan.

De strenge reglene for å feire jul kan imidlertid forårsake overbelastning på Londons jernbanestasjoner.

En tidligere julekonsultasjon foreslo at de tre husene kunne feire jul sammen og møtes i opptil fem dager i løpet av julen. Fra midnatt på søndag vil Action Level 4 bli introdusert i London, Sørøst og Øst-England.

Innbyggere i nivå 4-områder må være hjemme, med svært få unntak. Reisebegrensninger er også innført – folk kan ikke reise inn eller ut av Type 4-områder og kan ikke overnatte utenfor hjemmet.

Written By
More from Jakob Leif

Byrådsformann Bergen oppfordrer folk til å være forberedt på drastiske tiltak – VG

Ikke kontroller: Byråd Roger Wallhammer (Labour) sier kommunen ikke har vært i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *