Los Angeles: – – Sykehusene våre er beleiret

“Våre sykehus er under beleiring og vår modellvisjon viser ikke en slutt,” sa Dr. Christina Galle, direktør for helsetjenester i Los Angeles, onsdag.

I skrivende stund er nesten 1000 koronapasienter innlagt på intensivavdelinger i Los Angeles – og antallet øker daglig.

Per fredag ​​hadde ytterligere 14 260 mennesker blitt rammet og 99 nye koronadødsfall ble registrert, ifølge statistikk. Los Angeles Times.

Drukning av intensivavdelingen

Mange advarer nå om at sykehus i fylket vil bli rammet av en “pasientbølge” som er langt større enn de mest alvorlige spådommene. Los Angeles Times.

Selv om det totale antallet intensivavdelinger på sykehus i Los Angeles er 2500, antyder estimater at mellom 1600 og 3600 kan legges inn på sykehus tidlig i januar hvis utbruddet fortsetter.

“Det er ikke nok opplært personale til å ta vare på antall pasienter, det er behov for omsorg,” sa Dr. Galle.

I følge avisen er det bare 100 ekstreme steder i fylket.

Advarsler «Pasientbølge»: Spådommer antyder at antall intensivpasienter kan overvelde sykehus. Foto: NTP / Francine R / Los Angeles Times / Shutterstock
Alert «Pasientbølge»: Prognoser antyder at antall intensivpasienter vil overvelde sykehus. Foto: NTP / Francine R / Los Angeles Times / Shutterstock
Se også

Mørk spådom

Galli advarer mot utmattede leger og sykepleiere, sjansene for at pasienter dør er høye, og medisinsk personale vil bli tvunget til rasjoneringssenger på intensivavdelingen hvis sykehus er overfylte.

Personalet prøver allerede å frigjøre sykehusplass ved å evakuere pasienter så snart som mulig – men det er en grense for hvor lenge de kan strekke seg før kvaliteten på pasientbehandlingen forverres.

– Så i dag i Los Angeles, la meg være tydelig: vi har et problem, fleiper og fortsetter:

– På dette punktet kan alle sykehus gjøre fremgang i disse dager og ukene, sier han.

Ulovlig fest: Brudd på infeksjonskontrollregler og mange forbrytelser førte til at politiet arresterte 158 personer på en ulovlig fest i Los Angeles søndag kveld 6. desember. Video: Sheriff’s Department i Los Angeles
Se også

Infeksjonen vil øke etter Thanksgiving

I forrige uke kunne NDP rapportere at mer enn 200.000 nye infeksjoner ble diagnostisert daglig i USA, en økning på 16 prosent siden Thanksgiving.

READ  Barack Obama - "Et lovet land"

Galle påpeker også at mange amerikanere reiste over helgen takket være en voksende epidemi i Los Angeles.

– Vi ser hva som skjedde under Thanksgiving. Det ser ikke ut til at mange har lyttet og fulgt budskapet: Hold deg hjemme og unngå å omgås andre, sier vitsen.

Takk: Takk Størrelsen på helgeturen kan ha bidratt til antall pasienter på sykehus, sa direktøren for helsetjenester i Los Angeles. Foto: NTP / Francine R / Los Angeles Times / Shutterstock
Takk: Direktøren for helsetjenester i Los Angeles sa at størrelsen på Thanksgiving-helgeturen kan tilskrives antall pasienter på sykehus. Foto: NTP / Francine R / Los Angeles Times / Shutterstock
Se også

USAs ledende epidemiolog har oppfordret amerikanere til å redusere reiser I takk for frykten for at det vil føre til overbelastede flyplasser og med det spredning av epidemier.

Det var fortsatt nesten 1,2 millioner mennesker dør på amerikanske flyplasser Søndag, etter årets feiring 26. november, er det høyeste tallet noensinne før epidemien brøt ut.

Tidlig i desember sa Anthony Fucci, leder for infeksjonskontroll, at han fryktet spredningen av infeksjonen knyttet til julefeiringen kan være en større utfordring enn Thanksgiving.

Fassi sa at amerikanerne begynner å bli lei koronarrestriksjoner og ønsker å feire jul med venner og familie. Men han advarte om at landet er som verst, der ting kan bli verre.

– Det blir enda verre fordi det er en veldig lang ferie. Fossie sa at det starter flere dager før jul og fortsetter etter nyttår.

Written By
More from Jakob Leif

Tommy Fredwang: – Avdekker forlovelse

Norsk musiker Tommy Fredwang (38) Han ble først kjent i 2009 ved...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *