Los Madberg: – “Barman” avslører kjæresten til vinneren

I slutten av februar fant mange begeistrede nordmenn ut hvor de var Los Madberg (35) tok førsteplassen I årets sesong “Farm Celebrities”.

Gjennom showet tok han publikum med storm, og interessen rundt ham avtok aldri.

Tidlig i mars ble han blant annet kjent Får sitt eget TV-show Sammen med komikeren Derje Spores vant han den seriøse “Barman” -finalen.

Avslører kjæresten

Også hjemme får det Matberg til å smile Se og hør på et eksklusivt intervju Avslører en bevart hemmelighet. Han kan avsløre for pressen at han har en kjæreste – som hittil har gått under radaren for folk flest.

Skade: Gårdens nåværende Los Madberg har tidligere vunnet den italienske “Skull We Dance”. I løpet av den siste tellingen gikk det galt, da han trakk albuen ut av leddet og røk en muskel i hånden.
Se også

“Farm” -vinner finner tone med medisinstudent og tidligere modell Cinne Domart Cullixon, som bekrefter seg selv Se og hør Fredag.

– Jeg kan bekrefte at vi er kjærester. Jeg vil holde den delen av livet mitt så personlig som mulig, men om dagen kan jeg sørge for at jeg er et lykkelig menneske, sier han.

Revelations: Los avslører at han ikke lenger er ensom i fredagens Che Oak Hor Edition. Ansikt: Se og hør
Opplysninger: Fredag ​​avslørte Los at han ikke lenger var alene i Seog H edition r-utgaven. Ansikt: Se og hør
Se også

Flyttet på grunn av paparazzi

For mange var Lossey Madberg det relativt ukjente ansiktet før “Foreman Agents”. Men sannheten er, han har for tiden galne 702.000 følgere på Instagram og har vunnet “Skull We Dance” i Italia.

Som om det ikke var nok, holder han seg i den britiske tabloidavisen Daglig post Omtales som den ”vakre, norske viking”, og for to år siden måtte han flytte på grunn av press fra paparazzi.

Eventyret begynte for åtte år siden.

Suksess: Dette er vinneren av “Farm Celebrity”.
Se også

– Det var da jeg opprettet kontoen min på Instagram. Jeg begynte å legge ut bilder om meg selv med skjegg og langt hår. Det viste seg å være en trend på en måte, slik Madberg tidligere hadde fortalt Dockbladet.

READ  Sverige gikk ut av EM etter et heldig rødt kort

På den tiden opererte Instagram på en helt annen måte enn den er nå. Hvis du får et visst antall “alternativer”, havner du på en side som heter “Populære sider”, det er der Madeberg havner.

– Så begynte toget å ta fart, hvis du kan holde det slik. I 2015 begynte ting virkelig å skje. Jeg får omtrent 10.000 nye følgere hver måned. Nesten et år.

Valgt reise

Det betyr også at man kan tjene vill rupi på Instagram. “Farm celebrity” -vinneren var imidlertid ikke så opptatt av å tjene store penger på Instagram-profilen sin. Han valgte å reise verden rundt og utvide innholdet.

– Jeg valgte å fortsette i militæret. Samtidig tjente jeg litt mer på dette og kunne bruke muligheten til å reise. Så jeg har reist mer de siste fire årene enn jeg har gjort de første 30 årene. Jeg ønsket å oppleve verden utenfor Norges grenser, sa han.

Opplysninger: Annigan hadde en kjæreste under innspillingen av “Foreman Giantis”.
Se også

Han holdt det også hemmelig at han definitivt kunne leve av profilen hvis han ville.

– Ja jeg kan gjøre det. Jeg ser mennesker som er involvert i andre virkeligheter, har 30 000 følgere – og lever av det. Jeg har et verktøy foran meg som jeg kanskje ikke bruker fullt ut. Kanskje jeg burde gjøre det og se hva jeg kan få ut av det? Ikke bare når det gjelder fortjeneste, men når det gjelder å berike livet mitt på en god måte.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *