Lucy Liu: – utilgivelig og uakseptabel

I 2000 dukket Hollywood -stjernene Drew Barrymore (46), Lucy Liu (52) og Cameron Diaz (48) opp i actionkomedien “Charlie’s Angels”. De tre etterforskerne jobbet for en mystisk sjef og hans assistent, spilt av Bill Murray, 70.

“Snakker du til meg?”

Selv om alle fire på skjermen er godt enige, er ikke alt rosenrødt når kameraene slås av. Dette sier Liu i podcasten “Asian Enough” Side seks. Hun ser tilbake på en scene der Murray skal ha fornærmet henne.

– Jeg spurte: “Beklager, snakker du til meg?”. Det var det åpenbare han gjorde, for nå har det blitt en samtale med hverandre. Noe av språket hennes er utilgivelig og uakseptabelt, jeg setter meg ikke ned for å godta, sier hun, men vil ikke gå inn på detaljer.

Det er over 20 år siden registreringen, og Liu sier at det ikke er mer dårlig blod mellom dem. Hun insisterer på at hun var glad for at hun sto opp for seg selv den gangen.

Kate Berry og Drew Barrymore møtes på den røde løperen og tar selfies foran fotografer. Video lisensiert fra Splash News
Se også

– Uansett hvor lavt du er på stigen eller hvor du kommer fra, trenger du ikke bekymre deg eller bli med. Jeg vil ikke la det gå, eller jeg burde ikke ha gjort det, sier 52-åringen.

Hadde en dyp innvirkning

Liu spilte rollen som Alex Munde i “Charlie’s Angels”. Skuespilleren insisterer på at hun ikke hadde noe imot Murray da de møttes første gang, og at han senere så ut til å være “fullstendig medfølende og sympatisk.”

Han mener den plutselige uenigheten mellom de to må ha hatt en dyp effekt på filmteamet.

– År senere, flere tiår senere, kom produksjonspersonligheter ved andre filmsamlinger til meg og fortalte at de var der den gangen. Hun forteller meg at de var takknemlige for måten jeg reagerte på måten jeg oppførte meg på.

Side seks kunne ikke nås for kommentar. Imidlertid ga han følgende uttalelse om hendelsen Times of London Jeg 2009.

– Jeg avviser totalt om du er profesjonell og jobber med meg samtidig. Du kan ikke håndtere når vi har et profesjonelt forhold … glem det da sa han.

Les mer: – Vask bare armhulene og underarmen

READ  Anmeldelse: Little Nightmares II - Camer.no
Written By
More from Jakob Leif

Stimulerer oppmerksomhet: – Frykt for trenere

Roy Benjamin, en av Carsten Warhomes tøffeste konkurrenter, løp 47,13 på 400...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *