Manchester United, Fotball | Soulscar bekrefter at han har mottatt en unnskyldning fra Manchester United-eiere

Ole Gunner Solskar sier han har vært i kontakt med klubbens amerikanske eiere.

Manchester United-sjefen møtte journalister i forkant av torsdagens returkamp i Europa League mot Roma. Norge bekreftet at han hadde snakket med klubbens amerikanske eiere etter de stormfulle protestene som sørget for kanselleringen av søndagens store kamp mot Liverpool.

– Jeg er i kontakt med eieren. Jeg har fått en personlig unnskyldning. Jeg vet at de er i kontakt med andre enn meg. Jeg har et godt forhold. De spør supporterne. De hører på hva jeg har å si. Jeg håper det blir bedre kommunikasjon, sier Solskar på en pressekonferanse onsdag.

Les også: TV-grupper parkerte United-eieren på gaten. Reaksjonen kan være bensin i ilden for sinte fans

Manchester United-sjefen sier også at klubben skal utmerke seg i kommunikasjon. Han gjør det også klart at søndag er en tøff dag for klubben.

– Vi ønsket å slå Liverpool for fansen. Vi trenger å høre stemmen til fansen. Alle har rett til å protestere, men det må gjøres på en sivilisert måte. Hvis en politibetjent blir skadet, er det et skritt videre, fortsetter han.


Nærmere ansiktet på gaten

Kontroversielle Manchester United-eier Avram Glaser fikk muligheten til å beklage da han møtte den kontroversielle eieren Sky Sports i Florida tirsdag. Forretningsmannen ble spurt om hva han ønsket å si til klubbens fans.

READ  TV-bildene var sjokkerende - hva gjorde han der?

Familien Glaser, som har eid United siden 2005, er hovedårsaken til at Manchester United-fans har arrangert massive protester nylig.

Sky Sports‘Amerikas reporter Sally Lockwood konfronterer Glaser. “Dette er en mulighet til å beklage – kanskje?”

Glaser ble videre spurt om det var på tide for ham og hans familie å selge seg ut av Premier League-klubben, ettersom Glasers fans bare var “deres kunder”.

På en kjent måte nektet imidlertid Glaser å svare på reporterens spørsmål. Det sies at han har gått inn for å kjøpe noen ting og deretter jaget bort uten å si noe.

Les også: United benektet at det hadde skjedd: den nye videoen kan ha avslørt klubbens løgner

Store kamper

Familien Glaser, som har eid United siden 2005, er hovedårsaken til at Manchester United-fans har arrangert massive protester nylig.

Protestene var på topp på søndag før den store kampen mellom Manchester United og Liverpool, som førte til en ubestemt utsettelse av forliket..

Dette kom etter at United og fem Premier League-klubber kunngjorde at de ville være en del av Super League, som snart ble forlatt på grunn av overveldende motstand fra fans, spillere og trenere.

Søndag ettermiddag marsjerte over 200 supportere mot Old Trafford, der de protesterte på plenen mot klubbens amerikanske eiere.

Før en ny gruppe fans kan komme inn på banen, må fansen tas av banen. Denne gruppen supportere burde også ha forlatt arenaen. Demonstrasjoner fortsatte utenfor Old Trafford, men politiet flyttet til slutt og flyttet publikum fra stadion.

Protestene varte i flere timer på søndag, og etter klokka 17.00 tok politiet grep for å bryte opp publikum utenfor stadion.

READ  Joshua King Everton - VG

Dette skapte en atmosfære mellom noen støttespillere og politiet.

Written By
More from Jakob Leif

Bedrifter og private selskaper er nå samlet i Docmore-E24

Nesten åtte år etter oppstarten avslutter Telenor Tipper-navnet, som er det laveste...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *