Margaret Reid: – – Litt smell

Nok en seriøs uke er over i “Company Laritsen”, som ble klart på lørdag TV-profil for barn Margreet Reid (44) Kunstner Ulrike måtte forlate «følgesvenn etter å ha tapt en tåkete kamp mot Brandstorp (25).

Lørdagens tåkespill er for det meste en oppgave som involverer logikk og hjernetrim. De to “gigantene” må konkurrere om å plassere forskjellige murstein på en matte med 16 firkanter, fire i alle retninger. Vinneren av fire strake blokker på rad vant kampen.

Etter at Reed gjorde en feil i siste trekk, vant Brandstorp.

Herre høyde: Margaret Reid begynner å gråte når hun snakker om en spesiell scene fra “Company Laritsen”. Video: Red Carpet / TV2
Se også

– Sliten og sliten

– Det rare er at jeg gikk opp trappa, for eksempel “Tornhobet”, jeg var så redd, samtidig tilbød jeg ikke dette, jeg var så flink. Husker detaljer og ting. “Firma” -deltakeren som ble sendt tilbake til Duckbladet sier at jeg bare skulle ha fått poeng i denne episoden.

I følge Wright måtte de dagen før da de kom rundt med våpen i jungelen, telle skiltene med stridsvogner, helikoptre og soldater.

Spent stemning: Margaret Reid og Ulrike Brandstorp møttes til tåkekamp denne lørdagen. Brandstorp dro til slutt det lengste strået. Foto: Mattie Burnitz / TV2
Spent stemning: Margaret Reid og Ulrike Brandstorp møttes denne lørdagen for tåkekamp. Brandstorp dro til slutt det lengste strået. Foto: Mattie Burnitz / TV2
Se også

– Jeg var litt nede, sliten og sliten, og sov sjelden. Jeg gjorde meg sint for at jeg ikke gjorde det bedre enn jeg var så god på.

Hun fortsetter:

– Under tåkekampen føltes det som om jeg hadde det bra. Men dette er bare en liten feil å gjøre, og Ulrike er veldig skarp. Da jeg ga henne den siste batchen, så jeg hva jeg hadde tatt. Jeg vil ha mer tid til å teste flere syke ting, mener hun.

READ  Molde får over 10 millioner dollar for opprykk - "flykter" til Spania - VG

Har kjærlighet

Allikevel mener 44-åringen at hun burde se på seg selv og le.

– Alt kaoset som skjer. Jeg går rundt med et stort tre i stedet for et våpen, i stedet for at en bedriftsentusiast kaller meg en sub-gastronaut. Ha ha. Det skjedde mye i hodet mitt akkurat der … men jeg visste at jeg ikke var født soldat, talentet mitt var ikke der.

Bord: Noen ganger krøller det seg litt, det er det Doug Otto gjorde i ukens “Company Laritsen”. Han ba meg da om å koble fra TV2. Video: TV2
Se også

Fra begynnelsen holdt Reid det litt hemmelighetsfullt Høyder er ikke noe hun setter stor pris på. Likevel gikk hun Tower hopp vant I program to måtte deltakerne hoppe fra en viss høyde og reise til bakkenivå med linjen.

Gul og blå: Kroppen til Margaret Reid
Gul og blå: Margaret Reids kropp var ikke som den hadde vært siden hun kom hjem fra “Company Laritsen”. Foto: Privat
Se også

– Jeg har opplevd mye kjærlighet fra fremmede etter at jeg gjorde “tårnhoppet”. Folk jeg ikke kjenner sier at de er stolte av meg og at de gråt da de endelig så meg hoppe. Det er så hyggelig å høre at folk lever på denne måten.

Et smell

TV-profilen legger ikke skjul på at det er verre enn en tanke å gå tilbake til det normale livet fra Doclat.

– Jeg tenkte “å nei” fordi de fortsatte alt uten meg. Ting jeg ønsket å være en del av. Jeg fikk et lite torden etter å ha kommet ut av boblen der. Jeg tenkte hardt.

Ny stemning: Det vil være høy temperatur mellom en av deltakerne i lørdagens episode “Company Laritson”. Video: «Company Laritchen TV, TV2
Se også

– Hvilken vei?

– Jeg var heldig, kom hjem til en fantastisk familie og var så glad for å se deg igjen. Men jeg må innrømme at jeg syntes det var vanskelig å vite at de ville fortsette når jeg ikke var der.

READ  Dødelige demonstrasjoner i Peru - NRK Urix - Utenlandske nyheter og dokumentarer

Fire flåttbitt og blåmerker

Fire show av “Company Laritsen” er sendt på TV. Mange seere tror kanskje at deltakerne var på tur i de samme ukene, men det stemmer ikke. Der vi er på showet nå, har deltakerne bare vært i militæret i en uke på alsndalsnes.

Dette er bekreftet for TV2 Doclat.

Men selv om selskapet bare hadde vært i Lauritsen i en uke: den uken satte det spor.

– Da jeg kom hjem hadde jeg fire flått på kroppen, og jeg måtte skrelle dem selv. Da hadde jeg skader overalt. Noen steder fikk jeg det aldri. De er supre!

Rørende:
Ta på: Barna til “Company Laritchen” -deltakeren hadde tegnet dette på en vegg mens hun var borte. De savnet mamma. Foto: Privat
Se også

Men ikke bare det:

– Fingrene var veldig sure, så jeg måtte legge dem i grønn såpe. Ett av lårene mine hadde store skader. Jeg tenkte ikke så mye på det under innlegget, men da jeg kom hjem sto jeg i regnet மழ Du skulle tro at jeg virkelig var i krig. Kroppen har aldri sett slik ut før, sier hun med et smil.

Først ut: De tre deltakerne måtte forlate «Company Laritsen» på lørdagens episode. Video: Red Carpet / TV2
Se også

Berør møtet med barna

– Hva tenkte du da du så det?

– “Det var vanskelig, jeg var i krig” tenkte. Siden jeg var ung og jeg måtte lære å sykle, var jeg ikke så plaget, jeg syntes det var litt kaldt. Du kan se at de ga meg jern for det jeg var involvert i. Du spiller ikke hæren hvis du kan holde det på den måten.

READ  Southampton var borte med ti mann - V.G.

Etter å ha røyket fra TV2-showet, kom Reid endelig hjem til mannen til Tomas (44) og barna Kajas (11), Julius (7) og Milla (4).

– Det er veldig praktisk. Da jeg kom hjem var barna vegg-til-vegg med tegningene mine, og da de prøvde det, syntes de det var morsomt å ha med seg den store vesken, forteller Margaret Reid til Daclat.

Written By
More from Jakob Leif

21 Ikke beregnet – NRK Oslo og Waikane – Lokale nyheter, TV og radio

Rundt klokka 16 onsdag kveld flyttet politiet inn i en rask gjørmeskred...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *