Marvin Hawkler – Bokse-legenden døde plutselig

Den tidligere bokseren døde hjemme lørdag sammen med kona KG. Kunngjør Hawkler Facebook.

– I dag døde min kjære ektemann Marvelous Marvin plutselig hjemme hos ham i New Hampshire. Familien vår ber oss respektere personvernet vårt i denne vanskelige tiden, heter det i et innlegg på Hawklers fanside.

Marvin Hawkler, med tilnavnet “Marvelous”, var aktiv mellom 1973 og 1987. Han var ansvarlig for noen av de mest berømte kampene som ble ansett for å være boksens gullalder. Hawkler vant 63 kamper og tapte bare 3 kamper, hvorav to ble avgjort ved uavgjort. Han vant til sammen 52 kamper på knockout.

Mye snakk om seier over Thomas “Hitman” Hearns på Caesars Palace i Las Vegas i 1985. Kampen varte i mer enn åtte minutter, men den regnes som en av klassikerne i spillet.

Begge bokserne ble skadet i kampen. Hearns fikk et brudd i høyre arm og Hockler fikk hodeskade tidlig i andre runde. I tredje runde fikk han medisinsk behandling og kampen fortsatte. Hawkler slo deretter Hears i bakken. Hierce reiste seg opp igjen, men falt i hendene på dommeren.

Hawkler trakk seg i 1987 i en alder av 32 år etter å ha mistet en kontroversiell kamp mot “sukker” Ray Leonard, som kom tilbake noen år ut av ringen.

Etter sin aktive karriere ble Hawkler skuespiller og boksekommentator.

READ  Warhome - NRK Sport - Fantastisk hit for sportsnyheter, resultater og kringkastingsplaner
Written By
More from Jakob Leif

Howland ble nummer tre etter den nye supermålet – VG

Over: Victor Howland. Foto: Jacob Kupman / FR171784 AP Victor Howland (23)...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *