Marvin Hawkler – Bokse-legenden døde plutselig

Den tidligere bokseren døde hjemme lørdag sammen med kona KG. Kunngjør Hawkler Facebook.

– I dag døde min kjære ektemann Marvelous Marvin plutselig hjemme hos ham i New Hampshire. Familien vår ber oss respektere personvernet vårt i denne vanskelige tiden, heter det i et innlegg på Hawklers fanside.

Marvin Hawkler, med tilnavnet “Marvelous”, var aktiv mellom 1973 og 1987. Han var ansvarlig for noen av de mest berømte kampene som ble ansett for å være boksens gullalder. Hawkler vant 63 kamper og tapte bare 3 kamper, hvorav to ble avgjort ved uavgjort. Han vant til sammen 52 kamper på knockout.

Mye snakk om seier over Thomas “Hitman” Hearns på Caesars Palace i Las Vegas i 1985. Kampen varte i mer enn åtte minutter, men den regnes som en av klassikerne i spillet.

Begge bokserne ble skadet i kampen. Hearns fikk et brudd i høyre arm og Hockler fikk hodeskade tidlig i andre runde. I tredje runde fikk han medisinsk behandling og kampen fortsatte. Hawkler slo deretter Hears i bakken. Hierce reiste seg opp igjen, men falt i hendene på dommeren.

Hawkler trakk seg i 1987 i en alder av 32 år etter å ha mistet en kontroversiell kamp mot “sukker” Ray Leonard, som kom tilbake noen år ut av ringen.

Etter sin aktive karriere ble Hawkler skuespiller og boksekommentator.

READ  USAs president Donald Trump sprer den "syke" Obama-ideologien
Written By
More from Jakob Leif

Ser dette gjennom Samsungs “Glasses Light”

Den vakre Walking Gate vi allerede delte lekkasjer med, har en scoop:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *