Mascorama »: – – Gjett ikke meg parkert på gaten

Sist lørdag var det duket for første visning av NRKs nye store initiativ “Maskorama”. Den overgikk alle forventninger og hadde 828 000 seere på premieren på TV-showet.

Lørdagsunderholdning er for både tilskuere og dommere å gjette hvilket populært navn som er godt gjemt bak de forskjellige maskene. På den første sendingen var det klart at det var det Tidligere håndballspiller Susan Coxer står bak Bjerkrim (50).

Underholdningsprogrammet blir arrangert av programleder Silje Nortnes (35) og inkluderer komikeren Nicole Ram (31), artisten Marion Rown (36) og stylisten John Thomas (53).

Sistnevnte dommer hadde stor suksess i fjor med den populære podcasten “John Thomas og Einar Become Friends”, der han og podkastmakeren Einar Dornkist (38) snakker om det meste mellom himmel og jord.

Koste: Silje Nortnes er for tiden vert for NRKs siste tilskudd, சன Mascorama of Saturday Entertainment.
Se også

Ha blanke ark hver gang

I den siste episoden av podcasten, “Er du Elgen, Ainar?!” De kommer naturlig inn i serien som tema. John Thomas takker blant annet alle som så showet og innrømmer at han gleder seg veldig til å fortsette.

53-åringen påpeker hvor streng og hemmelighetsfull hele planen er, og sier dommerne virkelig ikke vet hvem som gjemmer seg bak maskene.

Han legger imidlertid en liten bønn til det norske folk og er enig i at de ikke trenger hjelp til å gjette hvem deltakerne er.

– Jeg må la deg si en generell ting fordi vi er i lufta nå. Alle; Ikke send meg meldinger på Instagram, eller stopp meg på gaten for å gjette og fortelle meg hvem som står bak maskene. Jeg liker å ta med blanke ark hver gang, sier 53-åringen:

READ  Fawcett Gaya Sarebe (51) drept på Frockner:

– Jeg vil ikke la meg påvirke av mennesker fordi det er en forpliktelse jeg aldri har sett før. Dette er så gøy.

Take Tears: John Thomas besøker “Redwealth” denne uken og feller tårer mens han snakker om kjæresten Harlem
Se også

– Veldig streng!

I samme podcast-episode nevner Ainar også sang på TV, som klør seg i hodet på sin gode venn. Programlederen avslører også at han ikke kom for å se episoden fordi han var opptatt lørdag kveld.

I tillegg foreslår han at han er en av menneskene som gjemmer seg bak masken, noe som reiser “mascorama” -dommerspørsmålet:

– Er du Elgen, Ainar!?

For klarhets skyld bør det bemerkes at hemmeligheten rundt identiteten til deltakerne er veldig streng, og det er dermed ikke mulig å vite om Tornkist prøver å lure partneren eller ikke.

John Eagle Edland, prosjektredaktør i NRK, sa til Che Oak Harry at bare tre personer i NRK vet hvem som står bak maskene.

– Produksjonen jobber hardt for å sikre at bare noen få mennesker vet identiteten til deltakerne. Det er tre i NRK. Det er noen få i produksjonsselskapet. Bare de som ikke vet noe, kan fullføre arbeidet sitt uten å vite det. Selv for et TV-mannskap med mange profesjonelle aktiviteter og en vane med å holde hemmeligheter, er det ingen her som vet det, sier han.

Les mer: Åpner om forholdet

Written By
More from Jakob Leif

EU Pharmaceuticals godkjenner Pfizer / Biotech-vaksine for ungdommer opp til 12 år

Avgjørelsen ble tatt av et ekspertpanel ved EMA under et ekstra møte...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *