Masseskyting i USA: – Vi vet om tiltalte

– Den mistenkte er identifisert som den 21 år gamle Ahmed Alyssa, fortalte Boulder politimester Marys Harold på en pressekonferanse tirsdag.

Han sa at Alyssa ble behandlet på sykehuset etter at hun ble skutt av politiet mandag.

– Han er siktet for ti tilfeller av drap og sitter i varetekt, sa Herald.

Grunnen masseskytingen Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen.

– Dyp angst og paranoia

Politiet skyndte seg raskt til stedet mandag, og Et av de første ofrene var 51 år gammel offiser Eric Daly. Han ble senere hyllet for sin innsats som blir beskrevet som en heroisk handling. President Joe Biden kalte ham en helt.

Alyssa kommer fra Arvada, Colorado og har bodd i USA det meste av livet. Sa broren hans Daily Beast Tirsdag ble han veldig deprimert og paranoid.

Husk de døde: Mange setter blomster utenfor supermarkedet for å vise sin støtte til de overlevende etter mandagens skyting. Foto: David Salubowski / AP / NTB
Husk de døde: Mange har plassert blomster utenfor supermarkedet for å vise støtten til overs fra mandagens skyting. Foto: David Salubowski / AP / NTB
Se også

Bilder fra åstedet mandag viste at det dryppet blod fra Alyssas ben, bare kropp og hansker som ble fraktet fra supermarkedet. I følge rettsdokumenter tok han av seg klærne og skriver at han bare hadde på seg shorts da han ble arrestert CNN.

Det står i dokumentene at han ikke ønsket å si om flere var involvert i skytingen da han ble pågrepet, men snarere ba moren si sin tale.

– Tortert

Alyssa forteller broren CNN at hun ble mobbet på videregående skole, der hennes muslimske navn angivelig ble spottet. Han sier at familien emigrerte fra Syria til Colorado.

READ  Ben Affleck og Ana de Armas: -

Ifølge broren hans ble han stadig mer paranoid i 2014 og må ha trodd at han til tider ble forfulgt.

– Han fulgte ham alltid og tenkte at noen var bak ham, han sier han prøvde å roe ham ned.

– Vi sa ting som ‘kom’. Det er ingenting ”, men han lukket mer og mer.

Skyteepisode: Skytingen fant sted mandag kveld klokken 23 norsk tid på King Supers supermarked i Colorado.
Se også

I 2019 la han ut flere innlegg på sin Facebook-profil der han sa at skolen hans hadde hacket telefonen hans, rapporterte CNN.

Alyssa sier til bror Chanel at hun ikke er politiker eller religiøs person, og at hun aldri har sett ham true eller bruke vold.

– For å drepe andre, tenkte jeg at han aldri kunne gjøre noe slikt. Dette er helt usant for meg, og jeg er frustrert over livene han kastet bort. Jeg synes synd på familiene, sier broren.

– Leket med maskingeværmateriale

21-åringen brukte en halvautomatisk AR-15-rifle under en masseskyting mandag. I følge rettsdokumenter kjøpte han pistolen 16. mars – for bare seks dager siden, skriver nyhetsbyrået Andhra.

Han hadde på seg en taktisk eller skuddsikker vest, og dokumentene sier at han lot pistolen og klærne være inne i butikken.

Pansrede kjøretøy: Politiet evakuerte mandag med store styrker, inkludert et SWAT-team og pansrede kjøretøy. Foto: Michael Ciclo / USA Today Network / Reuters / NDP
Pansrede kjøretøy: Politiet i opprørsutstyr stormet et møte på mandag og fjernet hundrevis av demonstranter med lastebil. Foto: Michael Ciclo / USA Today Network / Reuters / NDP
Se også

Etter å ha arrestert Alyssa, lette politiet etter familiemedlemmene hennes, inkludert svogeren hennes. Det antas at han har overlevd et tidligere forsøk på å fjerne ham etter Jiangs inngripen.

Brorens påstander om at han aldri hadde sett trusler eller vold, var i tråd med den virkeligheten som er beskrevet i rettsdokumentene.

I 2018 ble en medstudent i klassen beskyldt for å ha gjort narr av ham for noen uker siden, og han ble siktet for rasisme av AP.

READ  55 drepte i angrep på jenteskolen i Kabul - NRK Urix - Foreign News & Documentaries

Politiet har gitt ut identiteten til alle de omkomne, i alderen 20 til 65 år.

Fire dager etter masseskytingen i Atlanta, Georgia, kom skytingen som et nytt sjokk for USA, hvor åtte personer, inkludert seks asiatisk-amerikanske kvinner, ble drept. Dette er den syvende masseskytingen i USA i år.

Dette var spesielt sjokkerende i Colorado, der de mest populære masseskytingene fant sted i USA, inkludert Columbine Massacre i 1999 og innspillingen av Aurora i 2012.

Written By
More from Jakob Leif

UEFA sier ikke noe tysk regnbuemerke mot Ungarn – VG

Nei: Slagmarken i München vil ikke være regnbuefarget. Foto: Matthias Schroeder /...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *