Mer enn 100 prosent

Omtrent en time før aksjemarkedene stengte begynte det å skyte, og oppgangen var så rask at handelen stoppet. Til slutt stengte aksjen nesten 104 prosent.

Gamestop-aksjen har vært et snakkis i det siste. En seriøs aksjekamp mellom vanlige små investorer og finansfolk på Wall Street har åpnet seg, og aksjekursen i den amerikanske spillkjeden har gått som en jojo.

Årsaken er at en gruppe små investorer mobiliserte seg gjennom Reddit Forum r / WallStreetBets og ble enige om å investere mer i to GameStop-aksjer. Det massive angrepet av gjenginvestorer førte til at finansfolk satset på et fall i spillpriser, kjent som reduksjoner, og tapte store summer.

Maks på kort tid

Mobiliseringen blant små investorer betyr at aksjen, som var like over $ 17 i begynnelsen av januar, økte $ 483. Etter at aksjen steg den siste timen onsdag, er den nå på nesten $ 92.

Dette er det høyeste nivået siden prisene falt tidlig i februar. Økningen kommer dagen etter at Jim Bell, selskapets økonomidirektør, kunngjorde sin avgang “for å akselerere GameStops transformasjon.” CNN. Dette kan ha økt investorenes tillit til verdien av selskapet på sikt.

Feiring i Reddit-fora

Hos R / WallStreetBets er det nå glede i verdistigning på onsdag kveld. Mange har gitt ut diamantemoji som brukes til å indikere at de planlegger å ha aksjer over tid. Mange er optimistiske for at aksjen vil fortsette å øke i verdi i fremtiden.

READ  De olympiske scenene skjelver
Written By
More from Jakob Leif

Cian, traman | Forsterker atmosfære under Cyan-demonstrasjonen i Dramon

Mange er satt til side med pepperspray, og noen er arrestert. Sion...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *