MEXICO CITY – En tunnel krasjet etter at en bro kollapset

En bro kollapser i Mexico by, og fører til at t-banen kjører og kolliderer med bakken Reuters.

Sivilforsvarsrapporter på Twitter sa at minst 15 personer var bekreftet omkomne. Så langt er 34 personer kjørt til sykehus. Ifølge departementet for risiko og forsvar bør minst 70 personer bli skadet.

De skadde blir kjørt til forskjellige sykehus i området.

– Det som skjedde i dag er en forferdelig tragedie. “Mine tanker er med ofrene og deres familier,” skrev den meksikanske utenriksminister Marcelo Ephraim på Twitter.

Han påpeker også at årsaken til ulykken og hvor ansvaret nå kan være, bør undersøkes nå. Han skriver at han vil bidra i dette arbeidet.

Kollapser: Det ser ut som en sekk som lukkes med en løpesnor. Foto: Reuters / NDP
Se også

Leter etter overlevende

Overvåkingsbilder viser øyeblikket toget kjører rett til bakken. Bilder og videoer på Twitter viser dramatiske bilder fra nettstedet.

Det var også rapporter om togbiler som ble truffet. Redningsmannskaper går ombord på T-banen. I følge NTP leter de også etter overlevende i de ødelagte bilene da de fikk togbilen.

Nettsted: Både politi og brannvesen er på stedet. Foto: Louis Cortes / Reuters / NDP
Nettstedet: Både politiet og brannvesenet er på stedet. Foto: Louis Cortes / Reuters / NDP
Se også

Ulykken skjedde mandag kveld lokal tid. Reporter Claudia Sheinbaum skriver på Twitter at hun var på ulykkesstedet og bekrefter at det er rapportert om skader og dødsfall.

Kritisert

Både politi, brannmenn og annet redningspersonell jobber på stedet. Mariam Urcia Venicas koordinerer noen beredskapsteam, sa hun på Twitter.

Vi jobber hardt for å varsle pårørende og sende dem til riktig sykehus. Sivilforsvaret oppfordrer folk til å holde seg borte fra visse veier i området slik at nødetatene kan unnslippe.

Krasj skjedde på Olivos stasjon i Los Arpolatos, som ligger på 12. plass og har blitt kritisert for dårlig vedlikehold, skriver nyhetsbyrået. Andhra.

READ  Fawcett Gaya Sarebe (51) drept på Frockner:
Written By
More from Jakob Leif

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *