Michael f. Jordan: Jeg er veldig glad

Hollywood-stjerne Michael B. Etter seieren til Jordan (34) har han forsvart personvernet sitt godt.

I oktober begynte imidlertid rykter om at han hadde det gøy med sin ti år gamle yngste datter, Lori Harvey, 24. De to ble sett sammen på vei ut av et fly i Atlanta etter Thanksgiving, og i desember ble de oppdaget i en av skibakkene i Utah.

Vær mer personlig

I januar De to bekreftet deres kjærlighet åpent Når de legger ut flotte bilder side om side på sine respektive Instagram-profiler.

Nå snakker Jordan imidlertid offentlig om forholdet og kjærligheten for første gang med kjendisens datter, Harvey. Redaktør og komiker Steve Harvey (63).

– Jeg er fortsatt personlig, jeg vil fortsette med det, men samtidig føler jeg at det er et øyeblikk jeg vil dele det, så sier han Mennesker, Og legger til:

Love Island: Slik går kjærlighetslivet til Love Island-deltakerne i dag.
Se også

– Jeg er veldig glad.

34-åringen er mest kjent for sin rolle i flere TV-serier, inkludert “The Wire”, “All My Children” og “Black Panther”.

I februar kunngjorde skuespilleren sin kjærlighetsaffære med kjæresten sin til nesten 17 millioner følgere på Instagram.

“Jeg elsker deg, baby,” skrev han i teksten til disse to filmene:

I et intervju med People erkjenner Jordan at alder spiller en viktig rolle i hvorfor han nå er åpen om sitt kjærlighetsliv.

– Jeg tror du vil være mer komfortabel med publikum når du blir eldre på dette feltet. Så for meg deler han at dette er øyeblikket å ta eierskap til alt og gå tilbake til jobb.

READ  Mannen døde etter en ulykke i Bremencher

Brøt forlovelsen

Michael B., som ble kåret til “den mest sexy mannen i verden” av folk i fjor. Ifølge Jordan, tidligere Kendall Jenner (25), “Black Panther” Saga Lupita Nyongo (37), Kiki Lane (29) og Snow Allegra (33) US Weekly.

Etter at han og Harvey delte et bilde av sin første kjæreste på sosiale medier i januar, dro de ut på en romantisk ferie til Karibien.

– De intensiverte seg raskt. Det er åpenbart at de ikke vil bruke for mye tid med hverandre, forteller en kilde til folk.

– Sjokk: Ma Love Raw Higgins og Curtis Pritchard er forelsket i sesong 5 av “Love Island UK”. Nå har førstnevnte sluttet seg til en annen deltaker fra showet. Video: Red Carpet
Se også

Jordan bor på vestkysten av USA, mens 24-åringen bor i Atlanta.

– Når de ikke reiser sammen, prøver Lori å være så nær Michael som mulig i Los Angeles, fortsetter bevisene.

Harvey var tidligere forlovet med profesjonell fotballspiller Memphis Debay (26). I mai 2017 delte faren hans Steve en god nyhet på Twitter.

“Marjorie og jeg er stolte av forlovelsen til vår yngste datter Lori og Memphis Debay. Denne unge mannen er en god gutt. Gratulerer,” skrev han den gangen.

Etter en stund gikk paret imidlertid hver sin vei.

Les mer: Så, Jennifer Lopez brøt forlovelsen

Written By
More from Jakob Leif

Earling Broad Holland – VG i et tøft håndtrykk etter viktige score

(Borussia Dortmund – Hoffenheim 2-2) Dortmund-krisen så ut til å bli verre...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *