Michael Jackson-saken avvist – VG

Avvist: For andre gang avviste James Safeschak (til venstre) saken sin for domstolene i California. Sammen med Wade Robson dukket han opp på HBO-dokumentaren “Living Neverland” og beskyldte den avdøde popstjernen Michael Jackson for seksuelle overgrep. Foto: Taylor Jewel / Invision

James Safechak, 42, har blitt anklaget for seksuelt misbruk av en død popstjerne i årevis. Nå er saken hans avvist på nytt av et rettssystem i California.

Det skriver Los Angeles Times.

Safechak – sammen med Wade Robson – spilte hovedrollen i den svært kontroversielle HBO-dokumentaren “Living Neverland”, som hadde premiere på Sundance Film Festival i fjor vinter. De to gikk ut av dokumentaren med sterke påstander om at Michael Jackson ble utsatt for seksuelle overgrep da de var barn.

Ifølge avisen skal høyesterettsdommer i Los Angeles County Mark A. Young, Michael Jackson-eide MJJ Productions Inc. og MJJ Ventures Inc.

Les mer

Michael Jackson-fans saksøker advokater fra “Living Neverland”

Jackson-familien tok senere en tøff linje mot blant annet HBO og regissør Dan Reed og sa at de aldri fikk muligheten til å svare på alvorlige påstander om dokumentaren. Det tok ikke lang tid før familien saksøkte HBO for en god del 865 millioner.

Dette er andre gang James Safeschak avviser saken. Den første var i 2017, men tidligere i år fikk en ny lov som angivelig misbrukte en ny mulighet til å prøve saken sin i retten, at Safesak og Wade Robson anket sakene sine.

Los Angeles Times skriver at Robsons sak ennå ikke er avklart.

Les mer

Michael Jackson Documentary: The Fight for Troverdighet

Dokumentaren “Living Neverland” skapte opprør rundt hele verden. I Norge viste det NRK, samtidig som det gikk til det ekstraordinære nivået Ignorer Michael Jacksons sangKjør i to uker.

READ  Mannen døde etter en ulykke i Bremencher

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Kompatibel med Govit-19 – VG

Kulturbar i landet: Hans Carter Gran bodde i landlige omgivelser i kommunen....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *