Microsoft bekrefter: – Noen Bethesda-spill er eksklusive for Xbox og PC

Noen fremtidige Bethesda-spill er bare tilgjengelige for Xbox- og PC-spillere. Dette ble bekreftet av Xbox-sjef Bill Spencer denne uken.


Bethesda har offisielt blitt en del av Xbox-utviklerne. Bilde: Microsoft

Nyheten kommer i kjølvannet av Microsofts oppkjøp av Bethesda og den offisielle godkjenningen av resten av Genimax Media denne uken av amerikanske og EU-tjenestemenn. EN Åpent brev på Xbox-nettsider Spencer presenterte de første planene for samarbeidet, som også inkluderte eksklusive spill.

– Ved å bli med i Bethesdas utviklingsteam, må spillerne vite at Xbox-konsoller, PC-er og GamePass er de beste stedene å nyte nye Bethesda-spill – inkludert noen nye titler eksklusivt for Xbox- og PC-spillere.

Xbox-sjefen har ikke delt noen informasjon om de aktuelle spillene, så PlayStation og Nintendo-fans vil fortsatt måtte leve med litt usikkerhet en stund. Microsoft sa tidligere at selskapet Ikke tving spill som skal selges på andre nettsteder For å dekke over oppkjøpet av Genimax, og den eksklusive emisjonen Vurdert fra spill til spill.

I tillegg til Bethesda Game Studio, har Microsoft nå tatt i bruk IT-programvare, som orgel, maskinspill og tangospill. Studios har fantastiske planer for ovner, inkludert The Elder Scrolls 6, Starfield, Deathloop, Ghostwire: Tokyo og A. Nytt Indiana Jones-spill.

Ellers kunngjorde Spencer at flere Bethesda-spill snart vil flytte til Xbox Game Pass. Et nytt spill kommer denne uken, og Xbox vil avsløre hva det er de neste dagene.

Les mer: Starfield and the Elder Scrolls VI kjører på en svært modifisert Bethesda spilleautomat

READ  Brudd på regler ved Tokyo-OL: - Kommer med ny advarsel
Written By
More from Jakob Leif

Lars Bohinen: – – Helt fjellslange

Det har gått åtte måneder siden Lars Bohinen ble sparket som Alesund-trener....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *