Minst 13 drepte i Italia taubanekrasj

Dødstallet etter en taubaneulykke søndag morgen i Italias nordlige Piemonte fortsetter å øke. To barn måtte sendes til sykehuset med alvorlige skader.

Publisert:

Det var med stor sorg jeg mottok nyheten om denne tragiske ulykken. I en uttalelse uttrykte italiensk statsminister Mario Draghi sin medfølelse med familiene til ofrene og til familiene til de hardt skadde barna og deres familier. Twitter.

Minst 13 mennesker er drept i en taubaneulykke i Italia, har en italiensk avis sagt Republikk. To barn ble alvorlig skadet i ulykken og kjørt til Regina Margherita Hospital i Torino.

“Dette er en forferdelig tragedie,” sa Enrico Giovanni, Italias minister for bærekraftig infrastruktur og bevegelse. Sky News.

– Vi prøver å forstå hva som skjedde, men det er virkelig en forferdelig tragedie.

Krasj skjedde på den populære turist taubanen Stresa-Motoron, og bilder fra ulykkesstedet viser vraket til taubanen som ligger i en bratt skråning.

Falt fra en høyde på 20 meter

Søndag ettermiddag rapporterte flere medier, inkludert La Repubblica, at antallet beboere var 15. Tidligere på søndag sa redningsmannskaper at det opprinnelig var 11 personer i taubanen.

Vognen bremset på vei til Matron-fjellet.

Bilen falt 20 meter til bakken og rullet flere ganger fra en skråning før den stoppet, rapporterte Reuters søndag ettermiddag.

Ifølge Reuters sa talsmann for redningsteam Simon Popio at taubanen falt mens den gikk opp fjellet, men årsaken til ulykken er foreløpig ukjent.

Taubanen ble oppgradert i 2016 og åpnet igjen 24. april etter å ha stengt med Corona siden februar i fjor.

READ  Ben Affleck og Ana de Armas: -

Han skriver at taubanen tar turister og lokalbefolkningen fra byen Stressa til toppen av Motoron-fjellene på 20 minutter i en høyde av 1400 meter. Reuters.

Written By
More from Jakob Leif

Seattle søker konkursbeskyttelse i USA – NOK skylder 48 milliarder dollar

Artikkelen fortsetter under annonsen Ricks team sa at det hadde søkt om...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *