Mistet kort titt på hjemmekamp – VG

BODØ (VG) (Podo / Klimt – Legia Warszawa 2-3) Podo / Klimts første erfaring med Champions League-fotball var smertefull. Men poenget med en løsning for å komme tilbake til Polen neste uke er ikke håpløst.

Publisert:

Stadionklokken i Aspimira var ikke en gang to minutter unna da polakkene tok ledelsen i Lugwinhaus etter et innlegg i ryggen. Et kollektivt sukk er begynnelsen på en ekte drøm for de håpefulle nordlendingene som laget trompeten.

På slutten av første omgang måtte Climat ut med en solid venstreback med en Frederick Birken-strekk. Det tok lang tid å erstatte spilleren, og noe Legia utnyttet fullt ut. Da Bj ர்க stod på sidelinjen, fant gjestene et hjørne. Dette varmet opp Mahir Emreli i bakerste stolpe og doblet ledelsen.

Kaptein Ulrich Saltness beskriver det som en felles, mental svikt i pausen.

Siden åpningsmålet var i nettet har Legia vært lave, forsinket med tiden og bremset tempoet i kampen. Men Klimt lot seg ikke skremme av den polske muren, og fortsatte med sitt velkjente press. I tillegg var værgudene i Nord-Norge på laget sitt.

Etter to dager med kokende varme i Bodo, falt de første, etterlengtede regndråpene like før kampstart. Som Klimt forventet. Det våte og raske dekselet passer nøyaktig med det raske, nøyaktige støtende spillet i Nord, og etter hvert begynte det støtende kombinasjonsspillet å sitte.

READ  - Dårlige valg når de blir utsatt for kjemikalier - VG.

Overtid i første omgang betalte aggresjonen seg ettersom Eric Botheim brente håp. Alphonse Champstead løftet ballen inn i feltet, der spissen reiste seg til toppen. Innlegget kom i hjørnet fra keeperen med tittelen Botheem og fant flaks.

Tre bak: Lukinhas scoret Legia Warszawas første mål i seier på Aspimira. Foto: Mats Dorberction

Les mer

Legia filmet Climato i hemmelighet før CL-kampen: – Jeg bryr meg ikke

Etter pause samlet Glide seg i en ring på midtbanen og etterlyste 45 nye minutts press. Utenfor sesongen hang det faktisk en legionær på tauene fra starten, og både Bernambuko og Hugo Vetleson var veldig tette balanserer.

I stedet økte Emreli med sin andre kveld ledelsen på stolpene. For åpningsmålet scoret Cocker et hoppmål, igjen var det hans pasningsben. Alene mot Nikita Hikin var Emreli trygg.

Igjen samlet Saltness mannskapet og fikk på slutten av omgangen pengene tilbake for det permanente klimaks. Morton Konratson, i stedet for Fijer, fant Bernambuco i bakre stolpe og savnet igjen de store, tunge midtbanespillere for Legia i utvalget.

Noen minutter senere var det imidlertid slutt for Conrad, som gikk for sitt andre gule kort. Derfor blir den tynnere på venstrebacken før returløsningen.

– Jeg synes dette er et strengt gult kort, sier klimatrener Gazette Nutson på VG + -sending etter kampen.

Climat klarte ikke å utligne, og utgangspunktet før kampen på Stojan Wojciech Bolshoi var ikke en lykkelig lesning.

– Klart det er kuttet, men det er den X-faktoren foran målet, sier Patrick Berg.

– Vi er helt på nivå med dem, men la oss ha noen mål, sier Eric Botteem.

READ  Fareadvarsel om lyn i Norge

– Det er flere muligheter her. Vi trenger litt tid på å analysere konkurransen. Nutson sier at vi må lage en god plan for onsdag.

En oppfinnelse gjør livet litt mindre håpløst for Klim. Den samme målregelen gjelder ikke i årets Champions League, noe som betyr at den dominerende ligamesteren bare trenger ett mål for å skape en balanse i regnskapet.

– Det blir veldig vanskelig i Warszawa for nå vet vi begge mer om hverandre, sier Legia-trener Chessov Michnevich.

Returløsning Legia – Glad for å se deg VG +.

Skål: Bernambucos poengsum bygger selvtillit før returperioden. Foto: Mats Dorberction

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Jose Gravitz debuterer som regissør – VG

Direction Butter: Skuespilleren Jose Gravitz (32) skal regissere thrilleren «Pussy Island. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *