MMA, UFC | McGregor led det første knockout-tapet i sin MMA-karriere

Dustin Bourier har hevnet sitt knockout-tap i 2014 siden han falt til Conor McGregor i Abu Dhabi søndag kveld.

Connor McGregor var en favoritt før møtet med Dustin Bory, men amerikaneren kom med en strålende krigsplan og beseiret McGregor i andre runde.

– Jeg er glad, men jeg er ikke overrasket. Jeg har jobbet. Først vil jeg si at Connor tok tapet veldig profesjonelt. Jeg har ingenting annet enn respekt. Nå er det 1-1, kanskje vi burde gjøre det igjen, sa Fourier da han ble intervjuet i buret etter kampen.

McGregor tok tapet med et saltkorn og tror det vil være skuffende prestasjoner på grunn av ett års pause fra spillet.

– Det er vanskelig å overvinne inaktivitet i lang tid. Bena hans var veldig bra for beina. Benet mitt er dødt, og jeg er ikke så komfortabel som jeg burde være. Det handler om passivitet, men Dustin er en fighter, sa McGregor.

Den irske MMA-stjernen lover å gå tilbake til UFC-vinkelen.

– Selvfølgelig. Jeg må være aktiv, folkens. Du vil ikke unnslippe tomgang i denne virksomheten. Dette er vanskelig å svelge. Jeg har gjort mye arbeid. Jeg vil representere teamet mitt på en best mulig måte, men vi har en sjanse igjen, fortsatte McGregor.

UFC-lederen mottok ingenting fra Kabib

På en pressekonferanse etter kampen sa UFC-president Dana White at hun var i kontakt med tittelholderen Kabib Normakomedo etter kampen. Dagestaneron, som opprinnelig kunngjorde sin avgang, er sterkt favorisert av White.

Det ønsket ser ikke ut til å være oppfylt av den mektige UFC-sjefen, som kanskje har stolt på McGregors seier og kan revurdere mot Normakomedo. Det første møtet mellom de to satte rekord for et nytt utseende med et salg på 2,4 millioner til UFC i Nord-Amerika.

READ  Denmark Digital Vaccine Skaper Pass - E24

– Han fortalte meg «Dana, vær ærlig med deg selv. Jeg er på mange nivåer enn disse. Jeg har allerede slått dem. Jeg vet ikke, men det er ikke veldig lovende. Han er i utgangspunktet satt. Jeg prøver å få ham inn i en annen kamp, ​​sa White.

Så lettvint tittelen er tom, og det ser ut til at Dustin Fourier er mer egnet til kampen om beltet etter kveldens knockout-seier. Motstanderen kan da være Michael Chandler, som vant med knockout i UFC-debuten mot Don Hooker på samme arrangement.

White aner nå ikke hvor McGregor skal, og mener rikdommen den irske mannen har samlet, kan ha gjort ham sulten på å vinne UFC Cage.

– Jeg er en stor rockefan. Det er som Rocky 3. Når du går av båten på 310 meter og lever et godt liv, er det vanskelig for ham å være et dyr. Når du lever livet han lever, har han penger. Han var en ung, sulten gutt da han kom opp, ingen penger. Han ville ha gode ting, gode drakter, gode biler og gode hus. Han har alltid alt han vil, så jeg vet ikke. Det går enten eller så, sa White og pekte mot høyre og venstre.

McGregor ble slått ut i første runde

McGregor, som hadde lovet å slå ut før kampen, kom som forventet fra starten og dyttet fighteren mot burveggen. Borier vant imidlertid med et tidlig nedrykk, men McGregor kom seg raskt på beina igjen.

De neste minuttene ble brukt på å slåss på klinikken ved siden av buret. Da han bare var to minutter unna McGregor-klinikken, hadde han to solide gevinster, som Fourier mottok. Den amerikanske McGregor svarte med noen lave spark til forbenet.

READ  TV2-reporter Ernst A. Lersween

I den andre runden fortsatte Fourier å sparke benet til iren, og McGregor klarte ikke å blokkere noen av dem, som til slutt begynte å ødelegge bevegelsene hans.

Fourier landet deretter en avgjørende kampmiks som sendte McGregor på lerret og sikret superstjernen det første knockout-tapet i en MMA-karriere.

Se pressekonferansen etter konferansen:


Reklame

Elektrisk støt: Fast pris er veldig billig i januar

Written By
More from Jakob Leif

– Det uttrykker bare tillit – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

– Gull, gull, gull! Verdensmesteren heter Drill Eckoff! Roper-kommentator Andreas Stabrun Smith....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *