Mohammed Salah, OL i Tokyo | Salah vil gå til OL

Den tyske manager kan nekte å la egypterne dra til Tokyo.

Egypt er et av landene som deltar i OL i Tokyo. Den spilles fra 21. juli til 7. august. Den nordafrikanske nasjonen står overfor hard motstand i sin gruppe, som inkluderer Spania, Argentina og Australia.

Derfor er det helt gunstig for dem å stille så sterkt som mulig. Olympiske regler tillater hvert land å ha tre idrettsutøvere over 23 år, det er her superstjernen Mohamed Salah kommer inn i bildet.

Skriftlig henvendelse

Egypt har også store ambisjoner om kamper, og det er derfor de gjør alt for å få superstjernen, spesielt når han vil være med.

“Vi fikk Salahs ønske om å være med i OL før vi kunne sende rettssaken til Liverpool,” sa trener Shaki Garib til Own Radio. Liverpool Echo.

Les også: Sliping etter ødeleggelsen av Salah: – Dette er en vits

Ifølge treneren har foreningen sendt en skriftlig forespørsel til den engelske storklubben, der de ber om at Salah får lov til å reise til Japan for å bli med i det olympiske laget.

Kan savne sesongoppkjøringen

Perioden med “pre-season” -kampene før starten av Premier League 14. august er imidlertid inaktiv, noe Carib er helt klar over.

– Erfarne spillere vil styrke laget vårt betydelig i turneringen, men samtidig som de spiller OL har de forpliktelser slik at klubben kan velge å ikke etterkomme vår forespørsel, fortsatte treneren.

Karibia er spesielt innstilt på å tvinge Liverpool til å løslate Salah til Tokyo hvis de synes det er upassende. Manager J ர்க rgen Klopp skriver at han tidligere var tilbakeholden med å sende 28-åringen til Japan Liverpool Echo.

READ  Joe Biden - - truer landet vårt

Les også: Liverpool-stjernen mister EM-sluttspillet

I et intervju med en engelsk avis i midten av februar Tyskeren sa blant annet:

– Vil du miste en spiller på sesongoppkjøringen? Nei selvfølgelig ikke. Men her må vi tenke på mange faktorer. Jeg skal snakke med “Mo”, og alt dette er en del av det Globe sa.

I skrivende stund er det usikkert hvordan Liverpool-sjefen vil svare på Salahs ønske om å flytte til Tokyo om noen få uker.

Written By
More from Jakob Leif

Global oppvarming, metan | Ny forskning tviler på menneskeskapt oppvarming i Arktis

En ny studie peker på flere store jordskjelv som en potensiell faktor...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *