Motsigelser faller for de som liker å slå Eurovision – VG i år

Gatekunstnere: Italiensk måneskinn begynner å opptre på gatene i Roma. Her er de på gaten i Rotterdam like utenfor hotellet sitt. De bor på gaten som norske dicks. Foto: Haiko Junge, NDP

Rotterdam (VG) Eurovision Song Contest 2021 Italias bidrag i 2021 har lenge vært en favoritt for å vinne alle konkurranser. De har selv innsett at musikken deres ikke er typisk for Eurovision eller Italia.

Publisert:

I følge nettstedet er rockebandet i front for å vinne hele Meneskin-turneringen Eurovision World, Som samler mange motsetninger. Sangen deres “GT E Pooney” var den mest spilte på Spotify av årets 39 Eurovision-bidrag.

Bare timer før finalen tar bookmakerne veien til Italia på listen. Avstanden til andreplassen har økt, med Italia som har 28 prosent sjanse til å vinne i skrivende stund Eurovision World. Dette er 10 prosent mer enn Frankrikes andreplass. Dix er nå 14., to plasser opp fra starten av denne uken.

Eurovision-ekspert tror på svenske UptonPlate Dix hadde vært nummer én hvis han hadde sunget på norsk.

Les mer

Dix før Eurovision-finalen: – Jeg vet ikke hva jeg skal ta med

Lørdag kveld spiller Meneskin i andre halvdel av finalen, Som TIX.

– Rock er ikke veldig vanlig i Italia, jeg tror dette er første gang Italia sender en rockelåt. Dette er ikke typisk for Eurovision Song Contest, men vi er glade for at det går bra, sier Victoria de Angeles (21) VG.

Viser at italienerne kunne riste

Han er en fascist i bandet og morsmålet er dansk, noe som er årsaken til bandets danske navn. Medlemmene møtte hverandre på en videregående skole i Roma og sang på italiensk.

READ  Lokale leger ba Trump om å avbryte

– Vi startet som gatekunstnere. Vi lærte å tiltrekke folks oppmerksomhet. Sanger Damiano David (22) sier det ble en av de viktigste tingene vi gjorde i våre liv.

Han sier at bandet ikke hadde forventet å få favorittmerket deres på Eurovision.

– Vi prøver å tenke på det. Vi vil vise at italienere kan rocke og kose oss på scenen, sier han

Alternativer: Lørdag kveld blir det avgjort om årets italienske bidrag vil vinne Europas hjerter og bli kåret som vinner. Foto: Jessica Cove / DT News Agency

Moonlight er ikke noe nytt i konkurransespillet. I 2017 ble de nummer tre i X-faktoren i hjemlandet. I Eurovision har det tiltrukket seg oppmerksomhet for sceneshowet, som ikke blir uttalt i Eurovision-sammenheng.

– Vi vil fokusere på musikk under forestillingen vår. Vi holder det enkelt, sier David.

Italia pleide å være populært i konkurranse, men nå er det 31 år siden landet sist vant.

Les mer

Svensk Eurovision-ekspert på Dix: – Som en West Life-ballett

Suksess er ikke garantert

– Italia har vært på toppen av oddsen for å vinne før, men det har ikke ofte skjedd. Men i år har de en stor sjanse til å vinne, sier Dorbj ன் rn Eck, en Eurovision-ekspert som spesialiserer seg på svenske UptonPlate.

Likevel satset han ikke pengene sine på en italiensk seier.

– Denne sangen er plukket opp og spilt på radiokanaler, så mange har hørt den og det er en sjanse til å vinne.

Da han fikk plass i finalen, svarte Dix:

Under den siste kampen, i Tel Aviv 2019, ble Italia nummer to med sangen “Soldi” skrevet av Mahmoud. Han sang også på italiensk. Italia ble også kåret til vinneren av NRK Project of Address Rotterdam of.

READ  Fokuser på de to nodene for Solbagan - VG.

Lørdag 22. mai vil 26 land konkurrere om å vinne Eurovision Song Contest 2021. TV-sending starter klokken 21.00.

Written By
More from Jakob Leif

Tommy Fredwang: – Avdekker forlovelse

Norsk musiker Tommy Fredwang (38) Han ble først kjent i 2009 ved...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *