Music Review Anne Brown – skjønnhet Hvordan skjønnhet holder sorgens hånd »: sorgens kapitler – VG

Mourning Veil: Det myke sløret skjuler de største tårene som er registrert av Anne Brown. Foto: Rangerballong

Anne Browns tekster skjuler et av hennes mest utvilsomme album bak albumets tittel.

Album: INDIEPOP
Anne Brown
Skjønnhet Hvordan holde i sorgens hånd
(Balloon Ranger / Universal)

VGs terning viser 5 poeng

Anne Brun har allerede gitt ut et album i år. Her er virkelig noe. “Etter den store stormen” og “Hvordan skjønnhet holder sorgens hånd” ble spilt inn samtidig. Senere ble de delt inn i stemninger. Resultatet er så annerledes at man aldri tror de kommer fra samme kunstner.

Førstnevnte har en slags retromengolisk tri-hop-lyd. En som kan være en del av et DJ-sett med romanfigurer Vernon Subutex. Og Scandinavian Grove Armada, Nedsenket i vestkystkulturen og den kontinentale festkulturen.

“Hvordan skjønnhet holder sorgens hånd” er unikt. I motsetning til oktoberutgivelsen, flytter den ikke sjangerhistorien umiddelbart rundt Brunei. I stedet er det stille og skjørt rundt stemmen til Prune. Tendensen du tenker på henne. Slik du tror du kjenner henne.

Likevel er dette et eksepsjonelt slitesterkt album.
Til og med til Anne Brune.

Her kan du se trendene “etter den store stormen”. Likevel er beskrivelsene av det “minimalistiske” enkle nok til å bli nesten for kraftige. Noen steder, som “Song for Thrill and Tom”, brukes trommer som synkronisitet i stor og romlig lyd.

De fleste av sangene har bare en sanger, en gitar, et enkelt piano og en varig synth i bakgrunnen. Noen sanger kunne lett ha vært helt ferdige En cappella, Fordi Prunes stemme er så kraftig og dessverre andpusten. I tillegg til en form for grasrots takknemlighet og et uatskillelig hjerte, sprer det sorg overalt.

READ  Hamilton i oppdateringer: - Definitivt ikke nok - VG

Bakgrunnen for disse tokantede dobbelpublikasjonene er et langvarig skriveforbud som ble gjenopprettet i en personlig tragedie. Tittelen på albumet er ikke skjult. Brown kommer inn og tør å tilby sitt eget mørke. Som tittelen antyder, finner hun en ny og unik skjønnhet. Derfor må man understreke at sanger står sterkt sammen fremfor enkeltmomenter.

Den eneste overlappingen mellom albumene er sangen “Ikke løp og ikke skjul” håndteres på en så kortfattet måte. Så du må dobbeltsjekke at dette egentlig er den samme sangen. “Hvordan skjønnhet holder sorgens hånd” slår ikke umiddelbart en, men omgir kroppen som et trøstende teppe.

Så nær jeg kan மாற்ற Husk ikke den første brune siden skiftende årstid. Til en artist med bare en sang fra Norge “Du gråter så store tårer”, Likevel de største, mest skjøre og vakre tårene han noen gang har spilt inn.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Nortman selger raskt Ikons luksuspalass

Hvis du har 150 millioner kroner til overs, kan du nå redde...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *