Nekter å innrømme svikt: –

Selv om Joe Biden mottok 306 stemmer mot Donald Trumps 232 i presidentvalget 3. november, nektet Trump å innrømme nederlag.

I dag samles representanthuset for å offisielt bekrefte valgresultatet, og utnevner derved Joe Biden til USAs neste president.

Men det ser ikke ut til at Trump ønsker å trekke seg av den grunn.

I et intervju Fox og venner Det ble spilt inn lørdag, og insisterte på at Trump vil fortsette å kjempe.

– Nei, det er ikke over. Trump sa til kanalen at vi vil fortsette og komme videre.

– Alvorlig kriminalitet

Mandag kveld fortsatte presidenten å slå med en hammer på Twitter med udokumenterte beskyldninger om valgsvindel under årets valg.

“Tippene sier at de har avslørt massiv valgsvindel, som alle ikke lovlig kan verifisere at disse stemmene er gyldige uten å begå en alvorlig forbrytelse,” la Trump til.

– Dette valget er i opposisjon, fortsatte han.

Trumps Twitter-meldinger ble raskt flagget av Twitter da påstander om valgsvindel var kontroversielle.

– Gi oss litt tid

Krise får: Donald Trump har en tradisjon for å arrangere store julefester, men kritikere sier at deltakerne ikke bruker bandasjer. Video: AP / Twitter
Se også

Ingen bevis for utbredt valgsvindel er presentert, og Trumps juridiske kamp – i form av søksmål mot tipping stater – har ikke gjort mye så langt.

Fredag ​​avviste USAs høyesterett det Statene Wisconsin, Georgia, Pennsylvania og Arizona har anlagt søksmål fra Texas for å oppheve valgresultatet. Denne avvisningen ble ansett som det største nederlaget for Donald Trump.

I et intervju med Fox & Friends ble han spurt om resultatet av Representantenes valg og hvordan godkjennelsen av Kongressen 6. januar 2021 vil påvirke hans innsats i fremtiden.

READ  Forvirret av Barcelona-seier - tittel å gå glipp av - VG

– Jeg vet ikke. Vi vil sette opp alt vi kan. Men det kan bare gå så fort. De har gitt oss veldig lite tid, sa Trump.

– Kan fjernes

– Taper med unikhet: Avtroppende amerikanske president Donald Trump var på et valgmøte i Georgia lørdag kveld. Han gjentok mange ubegrunnede påstander og løgner om valgsvindel. Hør på hva han sa her. Video: AP / Dagbladet TV
Se også

Den amerikanske justisministeren William Barr, en av Trumps lojale støttespillere, motsatte seg også det Da presidenten sa at det ikke var bevis for valgsvindel, ville det ha endret utfallet av presidentvalget. Kort tid etter skal Trump ha invitert ham til et møte, ifølge kilder som snakket til ABC News.

CNN Søndag skrev han at Trump burde ha snakket på et møte fredag ​​om muligheten for å skyte et syn. Kanalen siterte noen som var kjent med saken, men kilder sa at det var uklart om skytingen ville finne sted før Biden ble president.

Christopher Grepps, sjef for Cyber ​​Security and Infrastructure Security Organization (CIAS), som rapporterer til US Department of Homeland Security og er ansvarlig for datasikkerhet under valg, har nektet påstander om at svindel i november påvirket valget og valgdeltakelsen. Krebs fikk sparken av Trump 18. november.

– Skuffelse over dem

Stopp her: I sin tale gjorde Trump et nytt poeng til Kina om at koronavaksinen er godkjent i USA. Video: Abby
Se også

Fox & Friends-vert Brian Gilmide spurte i et intervju om hans juridiske team hadde bevist valgsvindel under det amerikanske presidentvalget.

– Vi hadde aldri en sjanse til å bevise det, fordi en dommer ville si: “Vel, beklager, du har ingen bevis,” svarte Trump.

– Jeg er veldig skuffet over dem. Han la til at ingen dommer, inkludert USAs høyesterett, ville våge å høre det.

– Jeg vil ikke snakke om det

READ  Apple Music: - Få bedre lyd snart
- Et medisinsk mirakel

– Et medisinsk mirakel


Presidenten sa ikke om han ville delta på Joe Bidens innvielse i januar.

“Jeg vil ikke snakke om dette,” sa Trump til Fox og venner.

Trump har tidligere blitt spurt av pressen om han ville innrømme valgnederlag hvis valgkollegiet stemte for å nominere Pita som den neste presidenten i USA.

Trump: President Donald Trump holdt en ny tale. Video: Det hvite hus
Se også

– Å innrømme svikt kan være en veldig vanskelig ting. Hvis de stemmer slik, har de feil, har Trump svart, men det er han Lovet å forlate Det hvite hus.

I dag samles valgrepresentanten for å offisielt bekrefte utfallet av valget. Hvis delegatene stemmer på grunnlag av sertifiserte valgresultater, vil Biden motta 306 stemmer og trenger minst 270 velgere for å vinne valget.

Så Joe Biden vil bli kunngjort som den neste presidenten i USA.

Valgrepresentantens avgjørelse vil bli godkjent av Kongressen 6. januar 2021.

Written By
More from Jakob Leif

Prins William og hertuginneporten:

Å få er ikke vanlig Se bilder av barn av prins William...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *