New Dark Post: – – Den vanskeligste tiden i folkehelsens historie

Amerika har skapt en ny mørk corona-plate. Antall koronapasienter på amerikanske sykehus overstiger nå for første gang 100.000.

Dette er det høyeste tallet noensinne under en epidemi, og har nesten doblet seg siden den første infeksjonsbølgen. Forsvarer.

Antallet koronarelaterte dødsfall i USA har også overgått 2700 det siste døgnet. Dette er det høyeste nivået siden april, ifølge Johns Hopkins University.

I mellomtiden ble mer enn 200 000 nye infeksjonstilfeller bekreftet i landet onsdag.

Sterk advarsel

Dette gjelder Robert Redfield, styreleder for National Center for Epidemiological Control (CDC) i USA og en av president Donald Trumps egne helseledere.

Han kommer med sin sterke forsiktighet den dag i dag.

Advarsel: WHOs president Tetros Adonom Caprais insisterer på at koronavirus fortsatt kan kontrolleres og advarer om ikke å gi opp kampen. Video: HVEM
Se også

– Sannheten er at desember, januar og februar kommer til å bli tøffe tider, sa Redfield på et arrangement onsdag. Washington Post.

– Jeg tror dette vil være den vanskeligste tiden i folkehelsens historie i dette landet, fortsatte han.

450 000 dødsfall kunne oppnås

Helsetjenesten håper USA vil oppnå 450 000 koronarelaterte dødsfall innen februar hvis denne veksten fortsetter. Til dags dato har mer enn 272 000 mennesker i USA dødd av koronar hjertesykdom, ifølge Johns Hopkins University.

Det er ikke første gang helsetjenesten advarer om at vinteren vil være vanskelig. Tidlig i april spådde Redfield at den såkalte “andre bølgen” ville være verre enn den første.

– Problemene er reelle

Han advarer nå om at epidemien kan nå nye høyder i USA.

– Vi er der nå. Vi begynner å se 1500 til 2000 til 2500 dødsfall om dagen som et resultat av viruset. Så ja, dødsproblemene er reelle, og jeg tror dessverre i februar kunne vi se at nesten 450 000 amerikanere har dødd av dette viruset.

READ  21 Ikke beregnet - NRK Oslo og Waikane - Lokale nyheter, TV og radio

Hellsettopan påpekte imidlertid at slike dødsfall kunne forhindres av landet.

Han mener at både bruk av masker og sosial ekskludering er tiltak som fungerer i kampen mot koronavirus.

Uenig på toppen av helsen

Redfield er en av president Donald Trumps helseledere, men de to har tidligere vært uenige. Senest i september motsatte Trump seg sin egen helsetopp.

I følge Washington Post Redfield sa den gangen blant annet at folk flest ikke ville være klare for vaksine før sommeren eller høsten 2021. Trump er sterkt uenig.

– Jeg tror han tok feil da han sa det. Dette er ikke nøyaktig informasjon. Jeg ringte ham, han fortalte meg ikke, jeg tror han fikk beskjeden. Kanskje han var forvirret, kanskje det ble feil. Trump sa at vi vil være klare så snart vaksinen er kunngjort.

Written By
More from Jakob Leif

NY Trailer: Black Widow!

Som vi kunne rapportere for to uker siden, har Disney nå bestemt...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *