NFF mottar en positiv Holland-melding:

Norsk glede: Alexander Charlotte, Birker Melling og Earling Broad Holland 4-0 mot Romania i oktober. Foto: Bjørn S. Delebekk

Det har ikke vært kjent på lenge om Earling Brad Holland (20) skal spille i VM-kvalifiseringskampen mot Gibraltar. Nå mener NFF at han har god grunn til å tro at han vil spille kampen.

Publisert:

NFF har mottatt positive isolerte meldinger for veteraner som bor i Tyskland og Frankrike.

– I går kveld skjedde det noe uventet da Storbritannia (derav Gibraltar) ble fjernet fra Tysklands liste over land av “ulike bekymringer”, nemlig land med obligatorisk adgang til yrkessoldater uten unntak. Innholdet i saken har endret seg fullstendig, og vi har blitt tilbudt noen nye muligheter, ”sa Liz Clavenus VG, NFFs Elite Director.

– Kan man nå tro at alle spillerne vil være tilgjengelige i alle tre kampene?

– Vi kan ikke vite det. Det er forskjellige regler lokalt, men vi er mer sikre på at vi kan legge til noen av dem.

Isolerte regler i mange land har forårsaket problemer Til landslaget.

Farene som landslagssjef Stahl Soulbach måtte gjøre uten slike som Erling Brad Holland og Alexander Charlotte i forliket mot Gibraltar – fordi tyske klubber ønsker å unngå at spillere blir isolert når spillere kommer hjem.

NFF ønsker isolerte unntak for landslagsspillere.

– Vi stoler fortsatt på unntak fra inngangsisolasjon fra forskjellige lokale helsemyndigheter i forskjellige områder der vi har spillere, men vi anser denne endringen som en forbedring når det gjelder å få i det minste noen av de tyske spillerne inn i den første kampen. Legger til.

READ  Høyre mener SVs skolepolitikk utgjør flere forskjeller

I dag er NFF i direkte samtale med alle de forskjellige klubbene. Mates M ர் ller Dohley, Rune Almenning Jorstein og Julian Ryerson er de andre landslagsspillerne med base i Tyskland.

– Det er veldig usikkert om vi får spillere fra franske klubber (Birker Melling og Ruben Gabrielsen) til første og siste kamp. Det ser nå ut til at franske myndigheter har bekreftet unntak fra isolasjon for utenlandske spillere i LQ1, sier Clavenus.

Sosialistisk parti! Tyskland spiller hjemmekampene sine i Duisburg, i samme region som Nordrhein-Westfalen, der Borussia Dortmund ligger. Nettopp dette unntaket gir NFF håp om å inkludere Earling Brad Holland i kampen mot Gibraltar.

Written By
More from Jakob Leif

– Første gang jeg klødde i beina – NRK Games – Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

Ved OL fredag ​​morgen var det så lenge Caroline Fijerkeli Groddle hadde...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *