– Noen ganger kan ting gå helt annerledes enn du trodde – VG

Det har gått rundt ge Hareide det siste døgnet. På råsen tok han mye tid på å svare på den ynkelige tiden klubben var i. Foto: Frederick Hagen

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm – Rosenborg 2-0) Åge ​​Det er ingen hemmelighet at ting ikke gikk som forventet i hans andre Rosenborg-sesong. Nå kan det være over snart.

Publisert:

Hvis det er tre rette eliteserietap for Trendelock-laget, ligger de nå under 6. i tabellen. På spørsmål direkte fra VG om klubben nå innrømmer å være i en sportskrise, svarer han:

– Ja det er riktig. Etter tre strake tap er det riktig forklaring. I dag har det meste gått galt, sa han VG.

Dette skyldes at etter at en RBK-legende og låntaker Germund கடன் Sen i Paul Andre Holland bekreftet at Trendelock-folket skulle trekke filteret hjem fra åråsen tomhendt, har Trendelock-folket mistet tre på rad. Det er ingen intensjon å dekke over Hare.

– Vi gjør alvorlige feil i både pasningsspill og matchende spill. Vi er så forvirrede. Vi var også mot Surfsborg sist.

– Hvordan skal du fikse dette?

– Det har ikke vært bra i det siste. Vi må jobbe med det for å gjøre det bedre. Samtidig synes jeg det er viktig at vi senker skuldrene og har det litt gøy på laget. Det vil være vanskelig å hente tapet etter et 2-0-tap for Lillestrom, sier han:

Ingen nåde

Det siste palasset Andre Hansen viste ikke nåde i sin dom over Rosenborg i 2021.

READ  Helse reagerer på den sørøstlige koronakrisen - NRK Oslo & Wigan - Lokale nyheter, fjernsyn og radio

– Vi kan ikke vite hva vi har fått til de tre siste kampene. Så tenker jeg spesifikt på å være på trommelen mot Stromscott. Dette er den siste triste kampen mot Surfsburg 08. Vi har mye ball i dag, men det hjelper litt når du ikke får noe ut av det, sier Hanson VG.

Han ønsket ikke å være med på teksten om at det var krise i klubben.

– Jeg forstår at folk roper på det, men så har det vært en spillkrise i tre år.

Det tar ikke lang tid før Rosenborg finner ut når han sist toppet tabellen. Dette er noe Haret ikke bryr seg om i det hele tatt.

– Vi har levert veldig ustabile i mange konkurranser. Vi tok ledelsen i mange kamper og ga fra oss seieren. Nå må vi finne stabilitet, sier Harrett, en årsak til feilen er fraværet av Marcus Henriksen og Stefano Vecchia.

Les mer

Heland og Åsen kuttet ned den gamle klubben: – Sannsynligvis skrevet i stjernene

Derfor mener han det kommende overgangsvinduet vil være viktig hvis RBK skal redde sesongen. Selv vet han ikke hvordan hans egen fremtid vil bli. Alt han vet er at han vil sette seg ned med lagleder Ivor Goden og bestemme seg i løpet av kort tid.

– Jeg har noe å ha med Rosenborg. Dette er ikke noe jeg kan tenke meg. Jeg burde faktisk ha pensjonert meg for lenge siden. Jeg tok jobben først og fremst fordi Rosenborg likte meg her. Noen ganger kan ting gå helt annerledes enn du trodde. Nå er vi litt heldige, så vi må sette oss ned for å se hvordan vi får skipet på riktig hengsel, sier Harrett, som ikke vil si noe mer om sin egen fremtid.

READ  Warhome - NRK Sport - Fantastisk hit for sportsnyheter, resultater og kringkastingsplaner

Alexander Teddy på sin side har hatt glede av hverdagen i det etterlengtede Elysium fra engelsk fotball.

– Det er mye å fikse. Mye. Dette har nå skjedd i to kamper. Egentlig mer enn det. Vi ser slutten i dag. Vi gjør enkle feil, jeg forstår ikke at vi gjør dette på dette nivået, sier han til Eurosport etter kampen mot Lillestrom.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Ben Affleck og Ana de Armas: –

Ben Affleck (48) og hans 16 år gamle kjæreste Ana de Armas...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *