NRK og NFF får kritikk – torden mot NRK:

Så langt har NM bare vist to kamper fra de to første rundene i lisensiert NRK -fotball.

De resterende kampene vises på Amedias streamingportal DirectSport. Amin Askar, en kristen, som har spilt i to cupfinaler med Surfsborg 08, stiller spørsmål om statskanalens prioriteringer.

– Pokalen har de beste personlige kampene i Norge, hvor jeg har de beste minnene. Som lisensinnehaver bør NRK ta mer ansvar og ikke legge lokk på det.

Oscar sier at han savnet dype uttalelser, der du kjenner de bredere klubbene som spiller “karrierenes kamp”.

Laget hans, Christian Chund, beseiret også tredje divisjon Volta 0-2 i første runde. Med et rop av sorg reddet KPK en ekstraomgang og vant 4-2.

– Volta og Stort, som for eksempel slo Hawksund, er mer fortjent etter kampene de har spilt. Til nå er det nesten ingenting, og da savner vi de spesielle øyeblikkene som filen presenterer. Vanskelig å forstå.

I nærheten av Cup Snake: Amin Askar og trener Christian Michelson scoret et sent mål for å slå NM i første runde. Foto: Swine Ow Acornesviji / NTP
I nærheten av koppslangen: Amin Askar og trener Christian Michelson scoret sent fra pause i NM første runde. Foto: Swine Ow Acornesviji / NTP
Se også

– Ikke nok ressurser

Tidligere hadde NRK et cupmagasin som «Veien til innsiden», men det traff ikke skjermene i år.

Anders Serheim, administrerende redaktør i NRK Sporten, er enig i at denne dekningen kan ha vært bedre, men sier at den var utfordrende på grunn av infeksjonskontroll.

– Derfor har det lenge vært usikkert når kampene skal avholdes. Når rundene er plassert midt i OL- og sommerferien, legger Sirheim til at vi ikke har ressurser til å gjøre dette som vi gjorde før:

– Vi er fortsatt fornøyd med det som er gitt oss direkte og i nyhetene, men vi ser tydelig at det kunne ha vært flere.

Massekamper: Massive kamper brøt ut mellom fotballsupportere i Oslo. 25. juli 2021 Video: Tips
Se også

Skapt forvirring

Askar mener det burde vært uavgjort og direktesending i slutten av andre runde søndag. I stedet valgte NFF å gå ut med følgende melding:

READ  Høyesterett avgjør tre dommere som er inhabil i klimasaken - NRK Norge - Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Etter rettsavgjørelsen i 2020 blir det uavgjort i år, men det blir ingen oppsett i 3. runde NM-menn. Sluttidspunktet for trekningen er ennå ikke helt avklart. Mer informasjon om dette kommer.

Så kom nyheten om at trekningen var planlagt til 15.00 torsdag, som ble vist direkte på TV på nettet. Sherheim i NRK sier de vil gjøre pokalen til en høyere prioritet i fremtiden.

Fra tredje runde, som arrangeres i slutten av september (22. og 23.), sier idrettslæreren at prosjektet har lignende innsats som vi gjorde før.

NFFs svar på kritikken går lenger i denne saken.

– Bare i Norge

Stopback -trener Eric Gzani likte lite da han snakket om den utsatte trekningen. Fotball -TV.

– Cupen er den beste fotballen, men den kommuniseres ikke. For et halvt år siden ble det bestemt at det skulle bli uavgjort og de (NFF) hadde det bra med planleggingen. Og hvor er NRK? Gjane sier dette er for svakt og ikke bra for norsk fotball.

Vedlagt: Stoppback -trener Eric Gjane. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Bekymring: Stopp trener Eric Gzani. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Se også

Ronheims daglige leder Frank Little støtter Sorlendingen.

Å få uavgjort i 3. runde er et skritt i riktig retning, men du sender noen signaler når du ikke er klar. Det er ikke noe land der det samme har skjedd, og Lidol hevder retten til Thackeray før han fortsetter:

– Dette er en fagforening som gradvis vil komme ut med fans over tid. Forklaringen her kunne ikke vært bedre.

“NRK trenger å forbedre produktiviteten – NFF trenger å forbedre informasjonen,” skrev Simon Mesfin, sportssjef i Lillestrom, på Twitter.

Unnskyld

Trekningen fra 3. runde er allerede ny. Nils Bisketjan, konkurransedirektør i NFF, sier dette har skapt mer etterspørsel enn planlagt.

READ  Valgsvindel anklager demokrater - NRK Urix - Utenlandske nyheter og dokumentarer

Ideelt sett bør vi trekke 3. runde så snart 2. runde er normal, og det var også planlagt. Trekningen utvides også betraktelig enn før. Dessverre viste det seg at den valgte løsningen ikke kunne realiseres denne uken.

Derfor bør alternative planer utarbeides. Derfor ble det på søndag gitt ut en melding om at de skulle komme tilbake i tide.

Når man ser tilbake, ser man at dette må gjøres mer tydelig. For NFF er filen viktig, som det fremgår av Forbundsstyrets beslutning. Så det er veldig viktig at dette gjøres på en transparent måte.

Tar selvkrenkelse: Nils Fisketjan i NFF. Foto: Lise serud / NTB
Tar selvskyld: Nils Fisketjnn i NFF. Foto: Lise serud / NTB
Se også

Det tok lang tid å avlyse NM -mennene i 2020. Så selv om man stadig smitter, selv fra den reduserte sesongen, er man fornøyd og glad for å ha nådd pokalen i år. Nå forventer vi neste runde i september.

3. runde av pokalen spilles dermed

Hurstad – Bran
Kongswinger – Flay -Flicker
Start – Mjøndalen
Alta – Bodi / Klimt
Vrelerenga – Odd
Gygarden – Sarpsborg
Nardo – Arendt
Ronheim – Ålesund
Vikinger – Rosenborg
Stromcode Set – Stopback
Hjerne – maltesisk
Sokandal – Asan
KFUM Oslo – Christiansund
Grorud – Lillestrøm
Moss – Sandnus Wolf
HamKam – Raufoss

Norgescupen vil finne sted over to kalenderår, med finalen først 1. mai 2022.

Written By
More from Jakob Leif

Cian, traman | Forsterker atmosfære under Cyan-demonstrasjonen i Dramon

Mange er satt til side med pepperspray, og noen er arrestert. Sion...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *