Ny bok: – Jeg prøvde å stoppe faren min

New York (DOCLAD): De siste dagene har det blitt publisert flere bøker som beskriver Donald Trumps urolige presidentskap. Washington Post Et annet bind av boka “I Alone Can Fix It: Donald J. Trump’s Disaster Final Year”, skrevet av to av avisens journalister, Philip Rucker og Carol Leonick, ble utgitt torsdag.

En del av terrorangrepet mot Kongressen 6. januar og hva som skjedde inne i Det hvite hus den dagen. Trumps datter, Ivanka, skal ha vært en av dem som prøvde å roe ned faren.

Nestleder: En ny bok har avslørt at USAs president Donald Trump ønsket at hans eldste datter Ivanka Trump skulle være hans visepresidentkandidat under valget i 2016. Foto: Rex / Shutterstock / NDP
Se også

– Kjemp som helvete

Etter valget nederlag i november, til hans støttespillere samlet seg utenfor Det hvite hus 6. januar, gjorde Trump og kretsen rundt ham alt de kunne for å hevde at valget var stjålet fra ham uten dokumentasjon.

6. januar skulle Kongressen, ledet av visepresident Mike Pence, sertifisere Joe Biden som den neste presidenten i USA. I mellomtiden samlet opprørerne seg utenfor Det hvite hus der Trump snakket. Han ba blant annet om å marsjere til kongressen og “kjempe som helvete.” Etter de mest dramatiske timene i amerikansk historie fryktet landets folkevalgte for livet, og væpnede og truende opprørere var i stand til å gå inn i kongressen.

Innen få timer etter at volden brøt ut, presset Trump visepresidenten til å gjøre noe for å blokkere sertifiseringen. Ivanka skal ha reagert under et møte på Oval Office.

– Dette er ikke riktig. Han sa at det ikke var riktig.

“Mike Pence er en god mann,” sa han til Keith Kellogg, en Trump-kollega som sto ved siden av ham bak i rommet.

Risikobeskyttelse: Ivanka Trump, datter av president Donald Trump, fredag ​​kveld på den republikanske nasjonale konferansen. Video: Abby
Se også

– Ned til pappa

Rett etter at Trump snakket med sine trofaste støttespillere utenfor Det hvite hus, så Ivanka Trump på TV på sitt kontor i Det hvite hus. I følge boka så han at opprørerne var i stand til å tvinge seg inn i kongressen og gikk for å finne ham for å utelukke ham offentlig fra volden.

READ  Nortman selger raskt Ikons luksuspalass

– Jeg skal ned pappa. Dette bør stoppes, sa han til sine rådgivere.

Men han brukte timer på å “gå frem og tilbake” til Oval Office, og mente at Trump skulle beordre sine supportere om å trekke seg. Trumps general, Mark Meadows, ringte henne flere ganger og fikk henne til å forstå Trumps alvor.

«Full front: Vert Ivanka lanserte et ledende angrep på Trump. Nå beklager hun. Video: CNN
Se også

– Du må komme deg ned hit. Vi må ta dette under kontroll, ifølge den nye boken, Meadows.

Han må forlate rommet med de andre rådgiverne og Ivanka foruten seg selv.

– Ponni

En rådgiver for Trump-administrasjonen beskriver presidentens datter som en “stabil hest.”

– Den anonyme konsulenten i boka sier at når en racinghest er veldig urolig, tar du med deg en stabil ponni for å roe ham ned.

I Senatet inviterte Trumps republikanske allierte Lindsay Graham også Ivanka Trump flere ganger.

“Du må be ham om å få disse menneskene ut,” sa Graham.

– Vi jobber med det, Ivanka burde ha svart.

Men Trump ga seg ikke.

– Mike Pence har ikke mot til å gjøre det som trengs for å forsvare landet vårt og vår grunnlov, og har gitt stater muligheten til å sertifisere med reviderte fakta, ikke falske eller unøyaktige, som tidligere bedt om å få sertifisering. Amerika krever sannheten, skrev Trump mens angrepet på kongressen pågikk, og Benz slapp fra mobben med et rop av sorg.

Etter timevis med vold og kaos ga Trump endelig ut en video der han ba sine støttespillere om å “gå hjem”. Men han fordømte ikke oppførselen på noen måte.

READ  Slik åpner Norge - E24

– Det var et dårlig valg, men for disse karene kan vi ikke spille ball. Vi trenger fred. Så gå hjem. Vi elsker deg. Du er veldig spesiell, sa Trump om de som utførte det voldelige angrepet.

Reagerer

Imidlertid svarer mange på nye rapporter om Ivanka Trump og hevder at det var et forsøk fra Ivanka Trump å rense seg og distansere seg fra en administrasjon han var midt i.

Ivanka kalte folket som invaderte Kongressen og slo politifolk for “patrioter”. Vi hørte ikke noe fra henne mellom valget og 6. januar. Hun gjorde ingenting for å stoppe opprøret, og ingen PR-tull vil endre det, skriver CNN-analytiker Asha Rangappa Twitter Om informasjonen som kommer fra den nye boka.

6. januar under angrepet skrev presidentens datter en melding på Twitter, som hun raskt slettet. Der kalte han angriperne “amerikanske patrioter.”

– Amerikanske patrioter – Ethvert sikkerhetsbrudd eller fornærmelse mot politiet er uakseptabelt. Vold må stoppe umiddelbart. Ivanka Trump skrev: “Vær vær stille.”

Written By
More from Jakob Leif

Bart Schumann, Folic | Huseiere er nervøse: eksperten har en klar melding

For de av dere som kjøpte hytter i fjor. Når kommer ulykken?...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *