Ny norsk skiskytingnedgang: – Depresjon – VG

Fire ganger: Mart ே Olsp பு Riceland kjempet i posisjon i dag. Foto: Marco Bertorel / AFP

Gjenforeningen av verdenscupdronningen med Anderselva er en liten drøm. I dagens 15-kilometer løp kjempet Mart ே Olsp ்பு R ர sland som alle andre nordmenn.

Publisert:

Riceland, som plukket medaljer her på alle avstander i løpet av fjorårets VM, skjøt i fire minutter ekstra i dag, og kom ut av kampen om å vinne tidlig. 30-åringen endte på en skuffende 31. plass.

– Det var tungt. Jeg hadde problemer med å stå i dag og hadde store bevegelser. Allspice Highland SVT sa at det var deprimerende.

Drill Eckoff ødela sjansene sine tidlig i den normale sjansen og fikk fire boost. Han ble den beste nordmannen med sin 18. plass.

Tantrevolt er det eneste norske Ingrid-landemerket som har kjempet for seier. Hun var i ledelsen til siste skudd eksploderte. Treboomen sendte henne ned fra resultatlisten.

– Det er meg eller høyden, det er hele huset eller hele sprekken som verdenscupen. Tantrevolt sier til SVD at jeg er skuffet. Hun er nummer 35.

– I dag er det en svak norsk dag. NRK-ekspert Ola Lunde sier at ingenting mer kan sies om dette, vel vitende om at før dagens normale distanse har de norske kvinnene vunnet åtte av de 13 løpene i verdenscupen denne sesongen.

Lisa Teresa Hauser tilfredsstiller seg med en bom og tar den første verdensmesteren i karrieren – og det også i det 155. forsøket.

27-åringen har tre tredjeplasser ved sesongstart i sprint og jakt. Den nå 27 år gamle klatret til toppen av scenen.

Julia Dijima, den eneste spilleren som har 20 seire i dag, er nest nest etter Anis Chevalier-Bouchett på 3. plass.

READ  Corona - Bergen strammer inn:

Dorothy-spilleren ble nummer fire med 18 seiere hjemme.

Sosialistisk parti! Mart ே Olsp ்பு R ை sland leder verdensmesterskapet, men nå er avstanden til øvelsen bare seks poeng.

Written By
More from Jakob Leif

Det er problemer med Google-tjenester – VG

Ned: Videoen informerer YouTube om “noe gikk galt” mens du besøkte nettstedet....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *