Ny norsk skiskytingnedgang: – Depresjon – VG

Fire ganger: Mart ே Olsp பு Riceland kjempet i posisjon i dag. Foto: Marco Bertorel / AFP

Gjenforeningen av verdenscupdronningen med Anderselva er en liten drøm. I dagens 15-kilometer løp kjempet Mart ே Olsp ்பு R ர sland som alle andre nordmenn.

Publisert:

Riceland, som plukket medaljer her på alle avstander i løpet av fjorårets VM, skjøt i fire minutter ekstra i dag, og kom ut av kampen om å vinne tidlig. 30-åringen endte på en skuffende 31. plass.

– Det var tungt. Jeg hadde problemer med å stå i dag og hadde store bevegelser. Allspice Highland SVT sa at det var deprimerende.

Drill Eckoff ødela sjansene sine tidlig i den normale sjansen og fikk fire boost. Han ble den beste nordmannen med sin 18. plass.

Tantrevolt er det eneste norske Ingrid-landemerket som har kjempet for seier. Hun var i ledelsen til siste skudd eksploderte. Treboomen sendte henne ned fra resultatlisten.

– Det er meg eller høyden, det er hele huset eller hele sprekken som verdenscupen. Tantrevolt sier til SVD at jeg er skuffet. Hun er nummer 35.

– I dag er det en svak norsk dag. NRK-ekspert Ola Lunde sier at ingenting mer kan sies om dette, vel vitende om at før dagens normale distanse har de norske kvinnene vunnet åtte av de 13 løpene i verdenscupen denne sesongen.

Lisa Teresa Hauser tilfredsstiller seg med en bom og tar den første verdensmesteren i karrieren – og det også i det 155. forsøket.

27-åringen har tre tredjeplasser ved sesongstart i sprint og jakt. Den nå 27 år gamle klatret til toppen av scenen.

Julia Dijima, den eneste spilleren som har 20 seire i dag, er nest nest etter Anis Chevalier-Bouchett på 3. plass.

READ  Folk i Sverige føler effekten av Corona-viruset

Dorothy-spilleren ble nummer fire med 18 seiere hjemme.

Sosialistisk parti! Mart ே Olsp ்பு R ை sland leder verdensmesterskapet, men nå er avstanden til øvelsen bare seks poeng.

Written By
More from Jakob Leif

Tannlegen slår alarm: – Dette kan i verste fall få farlige konsekvenser

Den generelle anbefalingen er at folk går til tannlegen for regelmessige kontroller...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *