Nytt distrikt får uuttalte stemmer – VG

Absolutt avvisning av stemmeseddelen: Gabriel Sterling er ansvarlig for stemmesystemet i utenriksdepartementet i Georgia. Her under pressekonferansen 6. november. Foto: Jessica Meguan / Getty Images Nord-Amerika

Dagen etter at Floyd County mottok 2600 uanmeldte stemmer, mottok Lafayette 2755 uuttalte stemmer.

Staten Georgia, der Joe Biden mottok 14.000 flere stemmer enn Donald Trump etter den første stemmetellingen, Teller tilbake omtrent fem millioner stemmer for hånd.

Fordi marginen mellom de to kandidatene er så liten, har Trump-kampanjen rett til å revurdere.

Under dette arbeidet fant valgansvarlige i fylket Floyd mandag Rundt 2600 stemmer som tidligere ikke er innregnet.

Det skjedde igjen tirsdag i Foyt County, hvor 2755 uuttalte stemmer ble avgitt. Nyhetsbyrå AP skriver. Stemmer ble fysisk registrert på forhånd.

Bakgrunn: Valgoffisieren har anklaget partikollegene for å ha presset ham

USAs president Donald Trump har ikke innrømmet nederlag siden den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden ble kåret til vinneren:

I alt har de nå mer enn 5300 stemmer i staten, ifølge Gabriel Sterling, den fungerende statsministerens kandidat. Han sier at statens beslutning ikke vil bli påvirket av funnene av den uuttalte avstemningen.

– Vi ser ikke detaljert valgsvindel. Vi vet at det vil være eksempler på ulovlig stemmegivning, men det handler om noen få hundre stemmer, ikke 12 929 stemmer, sier han.

Har du tatt den med deg? Derfor er Georgia så viktig for Joe Biden

Alle distriktene i Georgia har til midnatt på onsdag til å telle alle stemmene i årets presidentvalg.

Tidligere denne måneden kunngjorde Georgias general Richard Barron at han var en av deres valgembetsmenn Forsvant etter trusler:

Hvis margen mellom de to kandidatene er mindre enn 0,5 prosent etter revurdering, kan opprinnelsespartiet be om ny vurdering. I et slikt tilfelle sier A.P. at dette vil gjøres ved å telle skannerne.

READ  Piloten ble drept i en helikopterulykke ved Telemark

Statsminister for offentlig forvaltning Brad Raffensberger er ansvarlig for å gjennomføre valget. Trump-kampanje Staten har kommet med påstander om valgsvindel, Og flere lokale republikanere Har krevd fjerning av Rafensberger. Selv nektet han påstandene og sa det var tydelig at han ikke trodde at resultatene ville endres etter at stemmene ble gjenfortalt.

Les mer

Trumps støttespillere i Georgia er i rustning

I et intervju Han fortalte Washington Post mandag Om den anspente situasjonen i staten etter presidentvalget. Han sier at han liker det han beskriver som press fra folk som støtter presidenten Og påstandene hans om valgsvindel.

Lindsay Graham, Trumps venn og senator, beskyldte ham for å si at det var mulig Avvis formelle stemmer – bemerket advokat Graham Absurd.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Holland åpnet sesongen med tre trofémål – Viji

Trippel: Earling Proud Holland scoret alle tre målene da Borussia Dortmund avanserte...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *