Nyttig Belgia slår ut Portugal og Ronaldo fra EM – VG

(Belgia – Portugal 1-0) I kvartfinalen beseiret Belgia Torgen Hazard (28), europamestere Portugal og Cristiano Ronaldo (36). Nå venter Italia på kvartfinalen.

Publisert:

Det talentfulle Belgia står på sidelinjen og møter dermed Italia i kvartfinalen førstkommende fredag ​​i München.

– I denne typen konkurranser må du bruke mulighetene med begge hender. Også “Voyla”, keeperen jeg forventet å skyte i det andre hjørnet, ballen gikk inn og beskrev vinneren av kampen UEFA.com.

Resultatet kom tre minutter før pause. Så fikk Borussia Dortmund-spiller Thorgan ballen utenfor sekstenmeteren uten å være tøff nok under skadelig portugisisk press.

Lillebroren ble skadet og ballen fikk den perfekte skruen fra Rui Patricio. Den portugisiske keeperen kastet seg til venstre, men nådde ikke ballen boret i nettet. Skuddet ble ikke plassert bedre enn Patricio burde hatt fingrene.

Siden dette var det eneste målet i kampen, kan storebror og kapteinen i Belgia ha sett den ekstra erfarne Patricio som var skuffet da Eden hilste på den to år gamle junior Thorne.

I løpet av kampen kom Belgia til bare ett mål.

Opp og ut: Da Cristiano Ronaldo (til høyre) var frustrert, feiret belgierne sin plass i kvartfinalen. Foto: LLUIS GENE, AFP

Stolthet

Portugal slet også lenge med å få sjanser på Estadio de la Cartuja i Sevilla, men var likevel skapt for å fortjene uavgjort.

Etter 82 minutter kunne Ruben Dias skudd fra utenfor sekstenmeteren etter to raske og vellykkede utfordringer ha scoret nok et mål for Bruno Fernandez. Thibaut Courtois fikk mål riktig for ham, reddet. Et minutt senere slår Rafael Guerrero ballen i stolpen.

READ  Bilder av den nye MacBook Air sirkulerer online - som den fargerike nye Imax

Ikke så for Portugal. Allerede da avsluttet innbytter Jono Felix på overtid. Den siste sjansen for portugiserne for å få en ekstra omgang var der og da.

I starten av omgangen brente Diego Jotta en god sjanse etter at Ronaldo klarte det. Jota hadde en stor sjanse fem minutter etter kampen, men kastet ballen ut fra en flott posisjon inne i feltet.

– Jeg har ikke mye å gjøre i de tre foregående kampene, men jeg vet at det blir noe annet mot Portugal. Jeg er stolt av lagkameratene mine. De forsvarte veldig bra. Italia blir tøffe også, men vi viste i dag at vi er klare for det, sa Cortois etter kampen.

De Bruyne ble skadet

Nå er det store spørsmålet om Kevin de Bruyne kan spille det. Midtbanespilleren måtte ut med en skade tidlig i andre omgang og utestengte spillet. De Bruynes skade kan ha vært det første ankelslaget han fikk – Eden måtte også ut med skader.

– Veldig snart å fortelle hvordan de gjør det. Vi trenger 48 timer til før vi vet ordet av det. Ifølge Kevin er dette ankelen, han ble utsatt for en veldig stygg blokk. Han kunne ikke komme tilbake i andre omgang. Når det gjelder Eden, er det en følelse i muskelen, men vi må vente på en diagnose, sier Belgias landslagssjef Roberto Martinez.

– Vi drar hjem til Belgia i kveld, og så utforsker vi dem i morgen.

Dette ble aldri forventet mellom De Bruyne og Ronaldo. Den portugisiske superstjernen kunne ikke levere til noen fra øverste hylle Noen dager etter å ha scoret sitt 109. landslagsmål 2-2 kamp mot Frankrike.

READ  - Han var redd - VG

Hadde han scoret mot Belgia, ville han satt en ny rekord i antall landslagsmål på herresiden, men så langt må han dele de studiepoengene med Ali Day. Den iranske spissen som ble ødelagt på 90- og 2000-tallet var også 109.

36 år gamle Ronaldo så allerede frustrert ut i første omgang mot Belgia, og den som var nærmest målet hans var et frispark i første omgang som reddet Cordois uten store problemer.

Portugal vant EM-gullet i Paris for fem år siden, men nå er Fernando Santos lag ute av strid.

Sosialistisk parti! Belgia gikk videre til kvartfinalen i EM 2016. Laget røk da mot Wales.

Utenfor valgkommisjonen: Cristiano Ronaldo og nåværende mester Portugal. Foto: Hugo Delcado / Lusa

Written By
More from Jakob Leif

Oslo Børs Gjenoppretter sterkt – E24

Hovedindeksen samler noen tunge fosser fra i går, hvor bestanden var Det...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *