Ødelagt som et alternativ til Rosenborg – tok enkeltpoeng – V.G.

Sky (VG) (single-Rosenborg 2–2) Rosenborg var på vei for sin første seier på 35 dager. Da dukket det opp et merkelig alternativ foran Trendelock-målet.

Publisert:

– Vi er best. Jeg tror ikke det er ord for hvor gode vi er, sier oddsspiller Mushaka Bakkenka til Discovery +.

– Jeg er ikke overrasket over at Rosenborg er så ille, legger han til.

Trendelock holder alle svarte feedmånedene bak med ett uavgjort, tre tap og ett mål.

I dag var det to mål – med litt hjelp.

– Vi var litt overveldet i andre omgang. Vi sto lavt, forsvaret var lavt, og vi var litt dårligere da vi først fikk ballen, sier Rosenborg-trener Age Hared.

Det startet bra mot den rare. Dino Islamovic gled og kuttet i det våte gresset. Hans vanlige raske løp er ikke å se i dag. Erland Doll Rayton. Spissen var sterk i kampen i bakre stolpe.

Ott måtte da erstatte Christopher Larson. Dermed ble Gilly Rolandsson presset til forsiden av vingen, mens suppleant Espen Root tok baksetet til Rolandsson.
Det er et sjakktrekk, det må endres.

28-åringen nølte ikke da Eva ble tilbudt en feil tjeneste fra Howland. Rolandsson gikk noen meter. Langskuddet var hardt og høyt i hjørnet, så RPK-keeper Andre Hanson fikk det aldri.

Så spilte den i 38 minutter.

Bare en: Her har Dino Islamovic sendt Rosenborg mot Odd. Foto: Tront Reader DeGeneres / NDP

Strålende bytte

På overtid i første omgang kom en kollega på den andre siden i trøbbel. Sondre Rosbach kunne ikke stoppe et innlegg fra Carlo Holmes. Christopher Zachariasen var i en kamp med keeperen, trakasserte ham og ballen endte i et mål. Ikke et interessant keeperspill, men Trentelac gikk inn til pause med 2-1 ledelse.

READ  Arsenal scoret viktige langdistansemål mot Butt

– var glad for å få en boks i dag, Dino (Islamovic) fikk et mål for dem også. Vi må ta det positive med oss, sier Rosenborg-spiller Zacharias Sen.

Andre omgang var nær og lik den første. Store sjanser ble savnet til det 87. minutt. Rosbach hadde problemer med å holde et skudd fra Dino Islamovic. Keeperen klarte å hente sine egne inntekter før det ble farlig.

Det virket ikke som en stor mulighet da et innlegg etter mange uregelmessigheter i Rosenborough-forsvaret plutselig endte for føttene til innbytter Tobias Laritson. Fire minutter etter at han ble byttet ut, la han til 2-2. Keeper Andre Hansen ble helt utkonkurrert.

Det var helt nydelig. Det smakte godt. Jeg liker å score mål, og derfor spiller jeg fotball, sier Laritsen.

– Jeg tror vi får betalt som vi fortjener. Rosenborough hadde ingen kamper i andre omgang. Selvfølgelig ønsker vi å vinne turneringen, men vi møter et godt lag, sier single-trener John Frode Norns.

Mushaka Bakkenka, som har scoret seks mål i de tre siste singelkampene, hadde veldig lite arbeid å gjøre i kveld og hadde bare en eller to sjanser.

Saken oppdateres!

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

– Vil være den beste artisten i verden – VG

Innledning: Mary Wolvens musikkprosjekt i rødt. 30. april slipper han debutalbumet. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *