Ole Gunner Soulscar, Manchester United | Eksperten nektet å tro det Solskar sa:

Ole Gunner Solscar sa at han tror Manchester City vil stikke av med ligatittelen i Premier League. Ekspert Micah Richards svarer på det forslaget.

Tidligere Manchester City-spiller Micah Richards debuterte nylig som ekspert i engelske medier, og fikk skryt for sin analyse og vurdering av hva som skjer i engelsk fotball og spesielt i Premier League.

Richards har gjort så absolutt innflytelse på det han snakker om. 32-åringen tilbrakte ti år på Manchester Citys A-lag og spilte deretter for Fiorentina i Italia. Han besøkte også Aston Villa, hvor han la støvlene på hylla og fylte 31 år i juli 2019.

Les mer: Soulscar-gesten vekker oppmerksomhet i Storbritannia

Nå ser han ut til å være en sentral skikkelse i engelske medier. Han har nylig jobbet som ekspert på Sky Sports og skriver regelmessig en artikkel for den store avisen Daily Mail.

Fredag ​​vil han tale til Manchester United og klubbleder Ole Gunner Solskar. Det er ingen hemmelighet at Richards vil svare på rapporter fra Norge om at han ofte vil gå glipp av sjansen til å vinne United League-gull denne sesongen.

Manchester United er for øyeblikket bare fem poeng etter byrivalene Manchester City. City har spilt mindre enn en kamp, ​​men United har 15 kamper til å spille denne sesongen.

Kjenner ikke igjen United

Dette betyr at med 45 poeng igjen å kjempe for United, mener Richards at mye kan skje, til tross for at City har vist en veldig sterk form i de siste kampene.

Les mer: Diego blir kritisert av eksperter: – Han har store feil

READ  Å snu Trump: - En nasjonal feil

Etter 3-3-kampen mot Everton sa Soulscar om mennene sine: – Vi har kommet langt med dette laget, men vi er ikke tittelutfordringer.

Disse ordene til den tidligere Klaasengan-spilleren får Richards til å reagere.

– Dette er ikke tilnærmingen jeg forbinder med Old Trafford. Da jeg var gutt i byen, skjønte vi at alle i USA var en eplepai, og det var en viss arroganse.

Richards påpeker at han har kjent mange av Manchester Uniteds spillere siden Sir Alex Fergusons tid, og at holdningen de hadde, selv om de ikke var sentrale figurer i det skotske laget, ikke lenger er med byrivalen i Manchester.

– Hver dag de gikk på trening, sa trenerne, meldingen kom ovenfra: “Du er den beste av de beste, du er her for å vinne”. Det var en magi som fikk dem til å føle seg udødelige, skriver Richards i spalten sin.

Les mer: United-profil åpner for vanskelige tider: – Det er bedre å være stille

– Har aldri vært en del av den forente kulturen

Han legger til at denne holdningen har spredt seg til alle og alle i klubben. Alle trodde det samme, alle syntes de var de beste i klubben og de beste spillerne.

– Du kan se denne tilnærmingen når du viser landslagsarbeidet for England. Gary Neville sa til laget sitt: “Vel, gutter, lørdag er tre poeng som vanlig.”

Richards sier at alle som spilte og var involvert med United så på seg selv som standardbærere i England. De var så vant til å vinne i engelsk fotball at de aldri måtte bekymre seg for hva de forventet, skriver han i sin artikkel.

READ  Forfatter av boken om drapet på Tina: - Det kan være vanskelig for politiet uten tilståelse

32-åringen, som er veldig ny innen ekspertsport, sier det er en flott ting at han støttet Soulscar-prosjektet i USA, og at Norge tidligere hadde støttet prosjektet da det fikk kritikk fra andre. Han jobber.

Les mer: Party roser Ødegaard: – Hyggelig å ha ham her

Det Solscar sa etter Everton-tapet var overraskende.

– Tilgivelse har aldri vært en del av United-kulturen, men nå virker det som de alltid kommer med unnskyldninger hvis noe går galt. Folk i United kaller meg en “bitterblå” for å få dette til, men jeg må si at jeg ikke har noe annet enn stor respekt for den klubben, skriver den tidligere forsvarsspilleren.

– Hvordan kan ikke United utfordres? Dette er Manchester United! De er 15 kamper fem poeng bak City. Lagene møtes i Etihad om tre uker – alt er mulig denne ekstraordinære sesongen. Nå hvorfor kaste den i stykker?

– Omvendt psykologi?

Med ledere som David Moyes, Luis van Gaal og Jose Mourinho skriver Richards at han vet at klubben er på et ekstraordinært stadium de siste årene. Han mener ansettelsen av Soldier har gitt klubben en stabilitet som Sir Alex Ferguson har savnet siden han var manager der.

Derfor er Richards ekstra overrasket over at Norge nå går så langt at de står alene i City-titteløpet denne sesongen. Han anbefaler at Solscar ikke skal være ment å fortelle pressen offentlig.

Les mer: Globes oppførsel etter bykampen vekker oppmerksomhet: – Det er pinlig

– Noe omvendt psykologi foregår her. Soulscar kan si noe helt annet for teamet sitt. Kanskje de er i posisjon til å angripe alt de har nå, sier han. Men en ting får meg til å droppe den ideen er at det var slik de dukket opp på Anfield mot Liverpool, skriver Richards i sin artikkel.

READ  Rosa: - Popstjerne i hjemmeulykke

– Jeg ba deg om ikke å vinne tittelen ved å spille den dagen, jeg står for det. Liverpool er sårbare og de har ikke viktige spillere. Anfield var tom – ingen andre lag ville lide av en tom skifer som Liverpool – noe som var en flott mulighet for United, men de klarte ikke å utnytte det, skriver Richards.

Eksperten mener at i etterkant av kampen mot Mercedes-klubben, viste Solskars menn gjentatte ganger at de ikke kunne benytte anledningen. Tapet mot Sheffield United hjemme og uavgjort hjemme mot Everton er eksempler han peker på.

Til sammenligning slo City Liverpool 4-1 på Anfield.

– Det forteller meg at kulturen har endret seg i Manchester United. Det er nå akseptert at forventningene er lave. Richards skriver at dette aldri har vært lovlig i USA før.

Written By
More from Jakob Leif

Store forskjeller i R-tall

FHI sa i sin ukentlige rapport at det såkalte R-nummeret på landsbasis...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *