– Opprettelsen hans var en katastrofe – VG

Urban: Paul Pogba var frustrert over at seieren gled bort på heltid. Det endte med tap i straffesparkkonkurransen. Foto: Vadim Girta / POOL / AP POOL

BUCURESTI (VG) Franske medier er nådeløse mot Didier Deschamps (52) etter EM-kampen mot Sveits. Nå lurer Zinedine Zidane (49) i sivet.

Publisert:

L’Équipe-kommentator Vincent Tuluk skriver at “den største fiaskoen i Deshchamps-tiden” Etter at Frankrike hadde pålagt boten.

I fravær av Lucas Hernandez med en lett skadet venstreback, valgte Frankrike-treneren overraskende formasjonen. I stedet for fire bak, brukte han tre midtbanespillere og indre løper Adrian Robbiot som venstreback.

“Det var Descombs ‘skyld at Frankrike kom så pervers ut. Hans 3-4-3-formasjon var en katastrofe,” skriver Tulk.

En halvtime senere så det ut til at Deshchamps hadde forlatt sitt eget prosjekt. Han byttet først fire rygger mot venstre med midtbanespilleren Bresnel Kimbebo, deretter valgte han Clement Lenlett og flyttet Rabiot ned til venstre i andre omgang:

Grafikk: www.sofascore.com

“Han ga inntrykk av at han ikke kunne kontrollere noe under dette mesterskapet,” skrev Vincent Garcia i samme avis:

“Denne verdensmestergenerasjonen fortjener den mest inspirerte sjefen.”

Til slutt var det stjernespiller Kylian Mbabane Ble et symbol på fransk nederlag, Men når det gjelder å oppsummere mesterskapet, er det å være tynn.

Deshchamps gjorde bare en formasjonsendring i de to foregående mesterskapene: i 2016 byttet Frankrike fra 4-3-3 til 4-2-3-1 i kvartfinalen mot Irland. To år senere, etter åpningsspillet, gjorde de det allerede.

Denne gangen, med 4-3-3 mot Tyskland og Ungarn, 4-2-3-1 mot Portugal, og 3-4-3 i første omgang mot Sveits, fant Dechamps aldri oppskriften på seier.

“Jeg er overrasket over de taktiske manipulasjonene til Deshchamps under dette mesterskapet,” skriver den tidligere landslagsspilleren Willie Sagnol i L’ipequipe.

READ  En måned etter at flåttbittene oppdaget Eva den røde ringen

Avisen gir Descoms 3 av 10 i aksjemarkedet. Nå kan det være på tide å bytte trener. Det største valget å ta ansvaret er Zinedine Zidane, som Han trakk seg som Real Madrid-trener i mai.

– Zidane er 100 prosent klar. Frederick Hermel, filmfotograf av radiostasjonen RMC, sier han venter på dette.

Allerede før mesterskapet var det rapporter om intern uro i det franske laget, som Paul Pogba hadde. Åpne mesterskapet ved å avvise ryktene:

– Gjennom hele tilnærmingen til kampen har jeg inntrykk av at noe er ødelagt mellom dempene og spillerne. Tidligere landslagsspiller Jerome Rothan sa til RMC at han har en følelse av at han ikke er så langt fra å gi opp Teschamps.

På spørsmål om han vil fortsette, svarte Deshchamps etter kampen: – Det er ikke spørsmålet.

“Tapet er mitt ansvar,” la han til.

Written By
More from Jakob Leif

Days Con er det første av mange nye PlayStation-spill som kommer til PC

Sony og utvikler Bent Studio har bekreftet at Days Con kommer til...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *