Ordfører ber: – Klar melding:

Howler kommune ber folk om ikke å gjøre isolasjon og isolasjon på hytta. Det er kommunen som kommer med bønnen for dem Nettsteder Søndag ettermiddag.

Ordfører Mona Walker bekreftet overfor Dougbladet onsdag at det er noen saker i kommunen som har forårsaket isolasjon og isolasjon i det offentlige rommet.

– Vi frykter at hvis mange bruker hytta til isolasjon eller isolasjon, vil vi ikke kunne smitte Hovler, sier Walker, som fortsetter:

– Vi har gjort det bedre med mindre infeksjoner så langt, men vi er veldig redde for at det vil oppstå mye infeksjoner her.

Ordføreren påpeker imidlertid at kommunen ikke har makt til å nekte folk isolasjon eller isolasjon i rommet, men dette blir sett på som en oppfordring til å fortsette deltakelse i “frivillig arbeid”.

– God motivasjon

Vaughan bemerker FHIs anbefaling om å være mobil og hjemme så mye som mulig, enten du er isolert eller isolert.

– Det regnes som et hyggelig insentiv til å fortsette å delta i og vurdere veldedige formål. Vi må være mer forsiktige, påpeker Walker.

– Hvor bekymret er du som ordfører for at en epidemi vil bryte ut på Howler?

– Jeg er alltid bekymret, vi blir så redde for store eksplosjoner her. Det har blitt et etablert imperativ, sier Wagger.

Dramatisk: Koronaepidemien har hatt stor innvirkning på turistnæringen i nord. – Dow Pike, områdesjef, NHO Arctic First Dog Plate, sier dette er veldig overraskende for mange. Video: Henning Lillegart. Reporter: Gunnar Haltgreen.
Se også

– Ikke gå utenfor

Walker sier at han forventer at folk skal fylles på nytt om sommeren og våren.

– Vi ser frem til og setter stor pris på det. Men de vurderer heller ikke å be ensomme eller isolerte individer om å bli hjemme.

READ  Avviser skriftstedet som PM - VG

– Hvis det fremdeles er en isolert eller isolert person som reiser til hytta i Hawalar, hvordan vil du be dem om å oppføre seg selv om samtalen kom?

– De burde bli på hytta og ikke gå i butikken. Ordføreren sier at når du er på hytta, kan du oppføre deg annerledes enn hjemme, og understreker:

– Det er veldig viktig at du er på hytta, ikke gå utenfor. Det er en ting selvfølgelig, men det kommer som en påminnelse.

Written By
More from Jakob Leif

Prinsesse Martha får sin egen TV-serie – VG

TV-Ready: Prinsesse Martha mottar sin egen reality-serie på Happiness Festival i Nederland...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *