Oslo Pars Flat åpner: Norske låntakere med stort salg – Meglerfirma for gjødselbedrift i 2022

  • Asiatiske aksjemarkeder hadde en blandet vekst torsdag morgen, og det var ingen store bevegelser.
  • Oljeprisen steg litt torsdag morgen for å handle på rundt 71,40 dollar fatet. Som forventet ble oljealliansen Opec + enige om å øke produksjonen med 400 000 fat per dag.
  • Crore svekket seg noe svakere mot euroen i går, men torsdagens trekk var veldig flate. Prisen på en euro er 10,30 crore. Prisen på en dollar er 8,69 kroner.
  • Bitcoin har steget to og en halv prosent og handler nå over $ 50 000.
  • McLaughlin SEP forbedrer anbefalingen om hvem som er gjødselprodusenten som skal kjøpes fra Hold. Prismålet er økt fra 475 til 500 kroner. Tillit til høyere gjødselpriser neste år er en viktig faktor.
  • Swedish Orphan Biovitram, også kjent som Sophie, et svensk bioteknologiselskap som eies av det amerikanske kjøpte Financial Advent og Aurora Investment, vil kjøpe for rundt 70 milliarder dollar.
  • Flyselskapet Norwegian kunngjorde torsdag at det hadde fullført et strukturert salg av nesten 95 millioner aksjer i selskapet. På vegne av utlånergruppen solgte meglerne ABG Chundal Collier og DNP Markets om lag 94,96 millioner aksjer i Norge, noe som tilsvarer 11,84 prosent eierandel i flyselskapet. Aksjene ble solgt til 9,30 kroner, noe som betyr at hver aksje ble solgt til 9,30 kroner.

  • Det betyr at norske aksjer ble solgt for totalt 883 millioner kroner. Salget skjedde gjennom en fremskyndet bookmakerprosess, dvs. meglerhus har skapt en stemning blant potensielle kjøpere, og dermed prissetting basert på etterspørsel og interesse.

  • En flaggmelding kort før åpningen av børsen sier at FolkCriticbonded har kjøpt mer enn 20 millioner aksjer i Norge og nå eier 6,96 prosent eierandel i flyselskapet.

READ  Weekend er et talkshow etter American Music Awards - VG

Venter på jobbtall

Onsdag steg nøkkelindeksen på Oslo Børs 0,8 prosent. Det var en viss blandet vekst i Europa, og i USA var det sovende.

Hovedindeksen åpner helt flat torsdag morgen. Det er ingen store bevegelser blant de store selskapene på Oslo Børs. Ingen viktige makrotall vil bli gitt torsdag, men på fredag ​​er det klart for applaus og kalles “månedens viktigste figur” – sysselsettingstall for USA, verdens største økonomi.

Edmund Berg, en peruansk økonom i DNP -markedet, følte at markedene var stille.

“Spillerne vil sannsynligvis forbli rolige i påvente av kritiske arbeidsmarkedstall fra USA på fredag, noe som kan gi indikasjoner på om det er grunnlag for at sentralbanken kan flytte grunnlaget i den retningen det startet med minst støtte, Skriver i uttalelsen.

Sentralbanken er Federal Reserve, som er navnet på US Federal Reserve.

I juli økte sysselsettingen utenfor landbruket med 943 000. Økonomer og andre varslere sier at 750 000 nye arbeidsplasser vil bli opprettet i august. DNP Markets er fortsatt litt optimistisk og tror 800 000 nye arbeidsplasser er blitt til.

Sju måneder på rad med turen

Så langt i år har nøkkelindeksen steget mer enn 18 prosent. Med en økning i august har globale aksjer nå steget i syv måneder på rad. Dette har bare skjedd fem ganger siden 1994, sier Christian Lai, en ledende strateg innen formuesforvaltning.

Finansmarkedene går nå inn i høstmånedene. Ifølge Berndsen refererer dette vanligvis til svingninger og usikkerhet i aksjemarkedet.

READ  Masvelt ga henne en god start - Medalje skled i siste øvelse - NRK Sports - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

“Hvis selskapenes inntekter fortsetter å stige i tredje kvartal, er det ikke sikkert at fallet blir verre. Avhengig av hvor mange negative resultatprognoser Mao har de neste to til tre ukene. Historisk sett hadde september høyere inntjeningsprognoser enn noen andre måned i året, “skrev han i en markedskommentar torsdag..(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og / eller våre leverandører. Vi vil at du skal dele sakene våre ved å bruke direkte lenken til sidene våre. Kopiering av hele eller deler av innholdet eller annen bruk kan bare skje med skriftlig tillatelse eller slik loven tillater det. For ytterligere vilkår Sjekk det ut her.

Written By
More from Jakob Leif

Sjef: Jeg tror jeg vet hvor Holland skal spille neste sesong

I kveld skal Borussia Dortmund prøve å konvertere 1-2-tapet til Manchester City...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *