“Paradise Hotel”: – Tar forholdet et skritt videre

Årets sesong “Paradise Hotel” går bra, og som alltid tilbyr deltakerne på Corruption Hotel drama, intriger og kjærlighet. Og det er kjærlighet Miken Woodsey (21) og Ludwig Tyreng (22) Dette er kontoen for i år.

De oppdaget tonen under innspillingen, og flørtingen vokste ytterligere etter at de kom hjem fra Mexico tidligere i år. Woody har hatt mye tid på trommeslagingen med Tyreng siden den gang, og nå avslører paret at de fortsetter å være sammen.

– Ludwig og jeg har bodd sammen siden vi kom hjem fra Mexico. Det fungerte bra og vi trente godt. Vi ble ikke skapt for fjerne forhold, sier Mickey Woodsey, som nå flytter fra trikkene.

Hun fortsetter:

– Ludwig ga meg en siste advarsel, hvis vi er kjærester, bør jeg gå til trommelen.

Paradise Skills: Mange reagerte hardt på at en av deltakernes beste venn kom som dommer. Video: Red Carpet / Wayplay
Se også

– Flott trinn

Så være det.

Men “Paradise Hotel” -deltakeren forlot hjembyen i nord og dro østover med et lett hjerte. Han mistet nylig søsteren og tantens baby, som han nylig hadde bodd i Troms med. 21-åringen har mange venner i hjembyen.

– Men hvordan er det, du må ofre litt for kjærligheten, sier hun, og mer om beslutningen om å dra sørover:

Nytt par: Ludwig Tyrene og Mike Woody går sammen. Foto: Privat
Nytt par: Ludvig Dyreng og Maiken Utsi skal gå sammen. Foto: Privat
Se også

– Jeg har egentlig ikke lyst til å flytte, men de siste årene har jeg prøvd å bo i Oslo. Jeg tror ikke man skal bo på samme sted resten av livet, så dette er en flott mulighet.

Paret leter nå etter en leilighet med et areal på rundt åtti kvadratmeter, gjerne to soverom, slik at venner og familie kan besøke. Mens de venter på en ny leilighet, bor de hos Tyrengs mor i Drumman.

READ  Clavens mener flere internasjonale kamper har funnet sted - UEFA - kunngjør møte med Viji

– Vi skal leie først. Å kjøpe leilighet sammen er et stort skritt, og vi ønsker ikke å gjøre alt nå. For eksempel kan vi vente til neste sommer, faktisk sier deltakeren.

Skjorte: Dette etterfølges av fullstendig kaos på Paradise Hotel. Video: Red Carpet / Stephen Peterson
Se også

– En berg-og-dalbane

En annen grunn til at par trenger å leie er å finne ut hvor de vil bo på sikt.

– Blir det Oslo, blir det en trommeslager eller kan jeg ta ham med til Troms? Jeg trodde ikke det først, men om noen år kan du se og høre og le høyt.

I sommer var hun hjemme i Troms og jobbet i matbutikk og sykehjem – da hun ikke dro til Tromman med kjæresten. Nå gleder hun seg til å tilbringe hver dag med sin største lidenskap.

– Vi var sammen i tre og en halv måned. Nå går det bra. Det var en berg- og dalbane da vi skiltes fordi vi ikke var så gode på avstand. Vi vokser bedre i hverandres selskap, ikke individuelt.

Dype ledsagere: Tyreng og Woody ser frem til å flytte sammen i sin egen leilighet snart. Foto: Privat
Å bli et samliv: Dyreng og Utsi venter på å flytte inn i sin egen leilighet snart. Foto: Privat
Se også

Leilighetsjakt går bra, og de leter etter et nytt sted å bo hver dag. Snart begynner de å turnere med å kontakte mennesker.

– Det ville være fint å ha din egen, hvor du kan lage minner og beholde din egen praksis. Utsi, som skriver en bacheloravhandling i idrettsvitenskap ved University of Trams i høst, ser frem til det.

Ingen besøk, så jeg kan skrive det hvor som helst.

READ  - Jeg skal ikke starte et nytt parti - VG

Kjæresten hans Ludwig vil snart bli ferdig som trener for en elektriker og deretter flytte ut på jobb på heltid.

Visuelt spill: Solvik Messel og Ludwig Tyreng fant tonen “inne i Paradise Hotel”, men det endret seg plutselig da Solvik måtte reise hjem. Reporter: Cain Falch. Video: Thea Hope / Madeleine Lireng
Se også

Ferdig med “himmelen”

Miken Utsi drømmer også om en karriere i sosiale medier. Hun kan tenke seg å lese mer senere, men nå forventer hun et litt lavere tempo.

– Jeg har studert hele livet, det er ingen hull. Så i høst blir det den første pausen, så skriver jeg bare en bachelorgrad, forteller den sanne deltakeren til Se og Hør at det ikke er en fullstendig studie.

Denne gangen har hun laget ferdig baktal -TV. 21-åringen mottok en dødstrussel fordi han deltok på et “paradishotell”, noe som påvirket ham.

– “Paradise Hotel” gir ikke mye smak. Det var mye forvirring fra deltakerne og fra det generelle opprøret. Utsi sier at jeg aldri kommer til å gjøre det igjen.

Men han liker å delta på show som “71 grader nord”, “gård” eller helst: “vi danser”.

– Dette er min største drøm. Jeg kan ikke danse, så det hadde vært morsomt å lære litt rytme, avslutter hun.

Les mer: Så vennen min døde: – Han ropte navnet mitt

Written By
More from Jakob Leif

Fjernet i siste øyeblikk

Nashville (Docbladet): Debattkommisjonen har valgt å fjerne pleksiglass i forkant av kveldens...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *