– Perfekt kamp – VG

(Schwartzman – Rute 3-6, 3-6) Caspar Rudd beseiret nummer ni Diego Schwartzman på verdensbasis av Monte-Carlo Masters.

Publisert:

22-åringen fra Norge fikk en fantastisk start på kampen og vant første sett 6-3. Andre sett startet jevnt, men Root tok ledelsen da han brøt Swartzmans serv for å ta en 4-3 ledelse. Det slo Root-laget 6-3, og dermed 2-0 i sett.

– Veldig fantastisk seier. Virkelig Caspar perfekt match. Han spilte veldig bra taktisk, og forehanden var nær det beste. Fader Christian, en tidligere profesjonell spiller for Eurosport, sier han er veldig fornøyd med dagens kamp.

Swartzman er rangert som niende i verden og 27. på rotrangering.

– Den har helt klart en fin hodebunn. Christian Root sier det var en god seier.

Den sterkeste suksessen Root har hatt siden i fjor høst Presentert av Hon Slow Matteo Bertini (Så på åttendeplass) i kvartfinalen i ATP-turneringen i Roma.

– Det er utrolig imponerende. Selv om Caspar begynner å få suksess, bør det være en av de største hitene noensinne, sier Norges landslagstrener og tidligere proff Fredrik Lavan.

Les mer

17 år gamle Caspar Root er deres korte arbeid

Tidligere hadde Root tapt fire kamper for Swartzman. I neste runde venter vinneren av Karen Kachanov og Pablo Kareno Busta på Root.

Rafael Nadal og Novak Djokovic er de to store favorittene i turneringen. Rudd kan møte læreren Natalie i en semifinale. Nylig har både Root og Nadal fått mye trening.

READ  Klima er det eneste som forener seg

17 år gamle Carlos Alcaras uten grunnn «Den nye Natal heter, Beseiret Root-laget i kvartfinalen i Andalusia Open forrige uke.

Root måtte trekke seg fra Australian Open tidligere i år med magesmerter.

Frederick Lown var imponert over hvordan Root angrep etter noen tilbakeslag.

– Dette er fantastisk. Dette viser at Caspar er utrolig sterk i å takle opp- og nedturer. Han fortsetter å handle med vilje, og så blir han utrolig sterk, sier Lown.

Sosialistisk parti! Kampen sendes på Discovery +.

Written By
More from Jakob Leif

Pappa er her Friksjon: – – Gikk til helvete

Tokyo (Dagbladet): Økningsgruppen er kjent som en utgående familie. Men i dag,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *