Piloten ble drept i en helikopterulykke ved Telemark

Piloten døde i en helikopterulykke på en høyspentledning ved Lannerhia i Porsche Crown i Telemark torsdag kveld. Dette er bekreftet av politiet.

Torsdag kveld fløy et helikopter over et høyspentespor og kolliderte med en telemarked ved Lannerhia i Porsche Crohns. Det regnet kraftig da ulykken skjedde. Foto: Tront Reader DeGeneres / NDP

Et helikopter fløy over en høyspentlinje torsdag kveld og kolliderte med en telemarked ved Lannerhia i Porsche. Det regnet kraftig da ulykken skjedde. Foto: Tront Reader DeGeneres / NDP

Publisert Publisert

Det regnet kraftig da ulykken skjedde. Hendelsen ble rapportert til politiet klokken 22.56. Halvannen time senere bekreftet politiet at noen hadde omkommet i ulykken.

– Vi vokter området og venter på at havarikommisjonen og krimteknikere skal etterforske åstedet. Pårørende ble ikke varslet, opplyste politiet i en Twitter-melding 20 minutter etter midnatt fredag.

Til høyre E18

Direktør for havarikommisjonen William J. NDP sa at Portussen nå samlet inn informasjon om saken og samlet et team for å reise til Telemark for å etterforske forbrytelsen. Han kan ikke si når de blir.

Nødetatene ankom stedet rundt klokka 23.30. Politiet sa at E18 vil være stengt i fremtiden da det er et helikopter nær veien.

Telemarksavisa melder at helikopteret landet to kilometer nord for Telemarksport.

Bare én person ombord

Redningsleder Sicily Overseen, på vakt ved hovedredningssentralen i Sør-Norge, bekreftet overfor NDP rett før midnatt fredag ​​kveld at informasjonen de hadde mottatt, tydet på at det bare var en person om bord i helikopteret.

– Vi koordinerer redningsaksjoner, men i dette tilfellet er politiet ansvarlig for håndteringen av pressen, sier han.

READ  Real Madrid hoppet over tre minutter ekstraomgang

Høyspentledningen ligger over to veier, E18 og County Road 3260, sa Vegrafixentralen torsdag kveld. Det er lange køer i begge retninger på ulykkesstedet, men veien vil være stengt i lang tid. Bilister blir bedt om å kjøre igjen via County Road 32, Skin, Sylgen og Larvic.

Publisert

Written By
More from Jakob Leif

Siri (18) startet kunstig overgangsalder:

Siri Histat (18) måtte forlate skolen på grunn av ekstrem smerte og...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *