Piloten ble drept i en helikopterulykke ved Telemark

Piloten døde i en helikopterulykke på en høyspentledning ved Lannerhia i Porsche Crown i Telemark torsdag kveld. Dette er bekreftet av politiet.

Torsdag kveld fløy et helikopter over et høyspentespor og kolliderte med en telemarked ved Lannerhia i Porsche Crohns. Det regnet kraftig da ulykken skjedde. Foto: Tront Reader DeGeneres / NDP

Et helikopter fløy over en høyspentlinje torsdag kveld og kolliderte med en telemarked ved Lannerhia i Porsche. Det regnet kraftig da ulykken skjedde. Foto: Tront Reader DeGeneres / NDP

Publisert Publisert

Det regnet kraftig da ulykken skjedde. Hendelsen ble rapportert til politiet klokken 22.56. Halvannen time senere bekreftet politiet at noen hadde omkommet i ulykken.

– Vi vokter området og venter på at havarikommisjonen og krimteknikere skal etterforske åstedet. Pårørende ble ikke varslet, opplyste politiet i en Twitter-melding 20 minutter etter midnatt fredag.

Til høyre E18

Direktør for havarikommisjonen William J. NDP sa at Portussen nå samlet inn informasjon om saken og samlet et team for å reise til Telemark for å etterforske forbrytelsen. Han kan ikke si når de blir.

Nødetatene ankom stedet rundt klokka 23.30. Politiet sa at E18 vil være stengt i fremtiden da det er et helikopter nær veien.

Telemarksavisa melder at helikopteret landet to kilometer nord for Telemarksport.

Bare én person ombord

Redningsleder Sicily Overseen, på vakt ved hovedredningssentralen i Sør-Norge, bekreftet overfor NDP rett før midnatt fredag ​​kveld at informasjonen de hadde mottatt, tydet på at det bare var en person om bord i helikopteret.

– Vi koordinerer redningsaksjoner, men i dette tilfellet er politiet ansvarlig for håndteringen av pressen, sier han.

READ  - Det virker ikke som en mindre skade - VG

Høyspentledningen ligger over to veier, E18 og County Road 3260, sa Vegrafixentralen torsdag kveld. Det er lange køer i begge retninger på ulykkesstedet, men veien vil være stengt i lang tid. Bilister blir bedt om å kjøre igjen via County Road 32, Skin, Sylgen og Larvic.

Publisert

Written By
More from Jakob Leif

Klar for nye utfordringer – VG

Final Ready: Gajah Road har allerede den siste billetten, men Feel Again...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *