– Pippi fulgte meg hele livet – VG

Kjennetegn: Inger Nilsson er enda mer sårbar for Pippis rolle og den negative innvirkningen den har hatt på henne. Foto: STRAND / AFTONBLADET

Pippi Langstrømpe spilte både i film og TV da Inger Nilsson (62) var barn. Nå snakker han om hvordan denne karakteren har jaktet på ham hele livet og ødelagt sjansene på bryllupsmarkedet.

Publisert:

Jeg Sommersnakk På svensk radio snakker han om hvordan Pippis rolle har påvirket ham den dag i dag Uptonbladet Denne saken ble først nevnt.

I følge Nilsson har ikke Pippi Langstrømpe gitt ham noe ekstra i bryllupsmarkedet tidligere.

– Å være barnestjerne er ikke en fordel for meg når det gjelder sjansene for å få en partner. Tvert imot. Eller Inger Nilsson sier i radioprogrammet at han er en kjendis i den forbindelse.

Pippi: Inger Nilsson som Pippi – en karakter som gjorde ham populær i mange land i Europa tidlig på 1970-tallet.

Han var ti år gammel da han spilte inn TV-serier og filmer som ble sendt i Skandinavia, Vest-Tyskland og andre land fra 1969-1970.

I dag bor den 62 år gamle singelen i Stockholm. Han sier at han ikke bare hadde problemer med kjærlighetslivet, men også med venner og kolleger på grunn av Pippis karakter. Men hun har ennå ikke helt gitt opp håpet.

– Uansett hva som skjer, skjer det, sier Nilsson.

Han skjulte ikke Pippi Langstrømpe, og oppmerksomheten han fikk gjennom denne rollen var preget av det faktum at han laget Pippi-filmer. Hun måtte opprette en konto som den gangen hun var i banken.

– Da jeg fortalte henne hvor mye penger jeg hadde, satte hun seg i esken og ropte høyt og tydelig, så alle spurte: “Også, jeg trodde du var rik, jeg hadde alle pengene.”

Eller da hun var på legevakten, måtte hun fjerne en stor brikke fra fingeren:

– Jeg hadde så vondt, jeg begynte å gråte. Men jeg hørte at Pippi ikke gråt. Men så ropte jeg “Jeg gråter”.

Men for Inger Nilsson var det en av de vanskeligste opplevelsene hun måtte forholde seg til da hun måtte begrave moren. For mens hun sto utenfor kirken, kom en mann fram og ville ha autograf for barnebarnet sitt.

Så tenkte jeg: “Jeg kan ikke være mors datter for en gangs skyld”.

READ  Bart Schumann, Folic | Huseiere er nervøse: eksperten har en klar melding
Written By
More from Jakob Leif

Idrettsminister er dypt bekymret: – Offer:

– Jeg føler at noe er tatt fra meg, når jeg ikke...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *