Pittons krise – – det er ingen ende i sikte

New York (DOCLAD): Fiden-administrasjonen har allerede endret noen av Donald Trumps mest restriktive innvandringspolitikk. Gjennom flere presidentdekreter forsøkte han å ytterligere humanisere politikken. Biden er blant annet åpen for å tillate mindreårige asylsøkere å oppholde seg i USA.

Nå er imidlertid bosettingsmaskinen på den meksikanske grensen i ferd med å være helt nedsenket Andhra Og Washington Post. Biden-administrasjonen nekter å kalle det en krise, men det gjør alle andre.

Registrering

Det er for tiden mer enn 10.000 små asylsøkere i varetekt for helse- og menneskelige tjenester. Ytterligere 5000 er i toll- og grensevern. I følge Washington Post er dette mer enn det dobbelte av den forrige rekorden.

“Hvis du lager et system som gir insentiver til de som krysser grensen, og de blir løslatt, sender det umiddelbart en melding til Mellom-Amerika om at hvis du krysser grensen, kan du bli,” sa demokratiske kongressmedlem Vicente. Til Gonzalez-avisen.

Situasjonen har forverret seg mange steder i Mellom-Amerika, hvor antallet asylsøkere allerede har økt siden Trumps presidentperiode ble avsluttet.

WOOPS: Her går det galt når USAs president Joe Biden reiser til Atlanta.
Se også

– Må være spesielt forberedt

Biden nekter å la folk dra til USAs grense fordi han ser ut som en god fyr.

– Ja, jeg kan si det veldig tydelig: ikke krysse grensen. Biden ba ABC News om ikke å forlate landsbyen, byen eller samfunnet ditt.

Imidlertid er det mange som mener at Biden-administrasjonen burde vært bedre forberedt på innvandringsmaskinen.

– Det er en ting å høre dette fra politisk utnevnte ansatte, men bransjebyråkratiet sa det samme. “De burde vært bedre forberedt,” sa Trumps Department of Homeland Security (DHS) Chad Wolf til Washington Post.

READ  Koronautbrudd i Northampton - sønn (2) offer:

I forrige uke erkjente nåværende DHS-minister Alejandro Myorgas også at det kan være flere mennesker ved sørgrensen i USA i mer enn 20 år.

Tusenvis ble arrestert

Nylige tall viser at toll- og grensesikkerhetsagenter har arrestert 100.000 mennesker så langt bare i mars. Dette er det høyeste tallet siden 2006. 10. mars er en veldig spennende dag. I løpet av den tiden ble mer enn 6200 mennesker arrestert.

– Utsikten er uendelig da store grupper fortsetter å komme inn gjennom Rio Grande-dalen. I løpet av 48 timer arresterte agenter 369 ulovlige innvandrere, skriver Brian Hastings, leder for Rio Grande Valley Departments grensepatrulje. Twitter Tidligere denne uken.

– Skremt

Fredag, Connecticut, demokratisk sen. Chris Murphy og to republikanske politikere besøkte grensen. Murphy skrev senere Twitter Om hvor sjokkert han var.

– Hundrevis av barn samlet seg på et av de store åpne områdene. I det ene hjørnet gråter en tretten år gammel jente ukontrollert, forklart av en oversetter hvor redd hun var etter å ha blitt separert uten bestemor og foreldre, skriver Murphy.

Biden-ledelsen forrige helg bestemte seg for å sende nødhjelp til regionen gjennom Federal Emergency Management Agency (FEMA). Torsdag inngikk også Biden-administrasjonen en avtale med Mexico. USA har avtalt å sende overskuddsdosen av den astrogene vaksinen til Mexico. Mexico på sin side lover å hjelpe USA med å takle grensesituasjonen.

Republikanske angrep

Republikanerne har også satt i gang tunge angrep på Biden for den situasjonen som har oppstått.

“Så dette er første gang FEMA blir sendt for å sette pris på en situasjon som går greit, eller hvis administrasjonen ikke er ærlig mot det amerikanske folket,” sa republikanske minoritetsleder Mitch McConnell under en debatt i Senatet.

READ  Stor eksplosjon i Kvam herad:

– Den republikanske republikanske lederen Kevin McCarthy sier krisen ble skapt av politikken til den nye administrasjonen, som også besøkte den meksikanske grensen denne uken.

Imidlertid forsvarer Biden-administrasjonen og andre demokrater Biden.

– Tidligere demokratisk presidentkandidat Julian Castro fra Texas sier at de måtte rive restene av en organisasjon på grunn av Donald Trump.

Written By
More from Jakob Leif

– Det var som å mumle noe – Viji

Nysgjerrighet på hunder: Tiltalte i 50 -årene hadde en stor interesse for...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *