Prins William: – – Sliter med gull

Prinsbrødrene William (38) og Harry (36) har blitt hardt rammet den siste tiden. Det en gang gode søskenforholdet mellom de to er i dag fylt med avstand, rykter og isete samtaler.

Etter at sistnevnte valgte å trekke seg fra sine kongelige plikter i fjor Hertuginne Megan (39), sønn Archie (1), Ingenting i forholdet sies å være bra.

Spesielt etter spenningen Sussex’s Herculean parintervju med Osara Winfrey (67) Tidligere denne måneden var det ingen tvil om at det på en gang var flere brødre enn noen gang som sto veldig nær hverandre.

I det nevnte intervjuet ble det gjort flere avsløringer, som førte til at prins William kjempet for å være stille i dag.

Rekkefølge: Hertuginne Kate og prins William var glade for å ha besøkt så langt, og Kate gledet seg til en dag utendørsaktiviteter. Video: Cain Falch / Reporter: Henriette Ilertson
Se også

– Sliter med å trekke seg tilbake

I det nevnte intervjuet tok Harry og Megan en tøff linje mot det britiske kongelige palasset, der de sa at det var rasisme blant andre kongelige.

Som et resultat har 38-åringen i dag store problemer med å beholde sine egne tanker og ideer – det kongelige vet å gjøre.

– Dronningen insisterer på at de kongelige håndterer dette personlig. Dronningen mener at det å reagere vil tilføre drivstoff til brannen og gjøre situasjonen verre, sier en annen kilde US Weekly.

Hertugen av Cambridge sa imidlertid at han kunne beskytte den kongelige familien ved å snakke offentlig. Nå er han så stille så lenge at han sies å eksplodere.

– William sliter med å trekke seg tilbake. Han vil gjøre sakssiden offentlig.

Frivillig: Prins William avslører hvordan han og hertuginnen bidro under Corona-krisen. Video: Kensington Royal
Se også

Sinne kan komme

William sier også at han gråt mot hertuginne Magnus ‘beskyldninger om at han ønsket å dele siden av historien for å beskytte sin kone, hertuginne Kate (38).

Det er ingen hemmelighet at prins William er beskytteren av sin kone, som han har vært gift med siden 2011. Dette ble uttalt av den ærverdige filmfotografen til Prince Brothers, Penny Jr., Mennesker.

– William er veldig trygg når Kate kommer, og Jr. sa at han kan bli sint, fortsatte:

– Og Megan snakker om Kate på en negativ måte, verre enn han angrep seg selv.

Det er før Megan blir beskyldt for å få Kate til å gråte Før eks-ekteskapet, men under intervjuet, sa 39-åringen at han faktisk rykket ned og tro at det virkelig var Det motsatte skjedde.

Tekniske krøller: Det var en feil for dronningen av Storbritannia under det digitale møtet.
Se også

Senere i intervjuet avslørte Megan også at hertuginnen av Cambridge beklaget og ga henne blomster. Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen.

Les mer: Kritiker roser: – Synd

Written By
More from Jakob Leif

– Jeg ville at han skulle gå – VG

Godt humør: Suzur Rothe og kollegaen Shiv Emily Lewall på ferietur til...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *