Prinsesse Madeleine: – – Gikk ikke ut

Corona-infeksjon har påvirket livene til mennesker over hele verden siden viruset brøt ut for snart et år siden. Mens noen land og territorier har blitt hardere rammet enn andre, er det ingen tvil om at dette vil være et vanskelig år for de fleste av oss.

Prinsesse Madeleine av Sverige (38) Hun har bodd i Florida, USA, under hele epidemien, der hun har bodd siden 2018 med mannen Chris O’Neill, 46, og tre barn, Leonor, Adrian og Nicholas.

Regionen har blitt hardt rammet av koronaepidemien, som har påvirket det kongelige livet på østkysten av USA. I showet “Year with the Royal Family” som ble vist på svensk TV 21. desember, ser prinsessen tilbake i et sjeldent intervju om hvordan hun var i fjor.

– Nå når jeg ser tilbake … Hvis noen forteller meg at vi må være innendørs i fem måneder, har vi ikke lov til å gå ut, vi må holde alle barna hjemme og hjemmeskolen fra åtte til tre, jeg vet ikke om jeg begynte å le eller gråte, sier Madeleine ærlig i planen Uptonbladet.

Jeg prøver: Avslørt i prinsesse Madeleines “Squallon”, forventet hun aldri å være sentrum. Video: NRK
Se også

– Leder

Prinsessefamilien har isolert seg stort sett hele året. Corona-epidemien Madeleine og resten av familien dro ikke til Sverige på nesten et år.

Prinsesse Madeleine la til at de ikke er minst sammenlignet med mange familier.

HELE HURVEN: Familien gjenforenes i 2018 under prinsesse Adrians dåp. Foto: Utrecht Robin / Action Press / Rex / NDP
Full Vern: Familien gjenforenes i 2018 under dåpen til prinsesse Adrian. Foto: Utrecht Robin / Action Press / Rex / NDP
Se også

– Men hvis du ser deg rundt i verden, er det veldig vanskelig og slitsomt for alle. Prinsessen sier at mange har mistet jobben, mange har blitt syke, og mange kan ha mistet en nær person eller et familiemedlem.

READ  Varm vind sørfra: - Kan være rundt 30 grader

I delstaten Florida har mer enn en million mennesker blitt smittet med koronaviruset, og 20.000 har dødd. Madeleine tenker på alle som har hatt et vanskelig år.

– 38-åringen sier at du virkelig lider når du ser på hvor mange som sliter.

Sykdommen er smittsom

Den svenske kongefamilien ble nøye kjent med koronaviruset. Prinsesse Madeleines bror Carl Philip (41) og hans kone prinsesse Sophia (36) Han ble diagnostisert med koronasykdom i slutten av november.

“Prinsen og prinsessen viser tegn på mild feber, men gjør det bedre i situasjonen. Så snart sykdommen ble diagnostisert, ble prinsen og prinsessen isolert hjemme med sine to barn,” sa den svenske kongefamilien i en uttalelse.

Testing og infeksjonssporing ble implementert, og resten av kongefamilien testet negativt.

Da de fikk vite at prinsen og prinsessen hadde kommet seg, kom gode nyheter om at paret ventet sitt tredje barn.

Carl Philip og Sophia har allerede to sønner, prins Alexander (4) og prins Gabriel (3).

Ærlig: Onsdag holdt kong Carl Gustaf sin årlige juletale. I høst nærmet han seg hvorfor han valgte sine fem barnebarn fra kongehuset. “HM The Kings Christmas Talk 2019” (SVT)
Se også

– Vi er glade og gleder oss til å ta imot vårt tredje barn – søsknene til prins Alexander og prins Gabriel. Et nytt lite medlem av familien vår, sa paret i en pressemelding fra den svenske kongefamilien.

Prinsesse Sofia har det også bra, og fødselen forventes å finne sted tidlig i mars-april. Retten vil imidlertid ikke si om prinsen eller prinsessen vil kunngjøre sin ankomst neste år.

Written By
More from Jakob Leif

Southampton var borte med ti mann – V.G.

(Southampton – Leicester 1-1) Ti minutter før spill ble hjemmelaget redusert til...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *