PSG Nådeløs Manchester City – VG

(Paris Saint-Germain – Manchester City 1-2) Kevin de Bruynes innlegg gikk rett mot mål da PSG-keeper Keeler Navas avsluttet første halvdel. Interiørkomiteen satte opp en mur for å snuble over enhver forsvarsminister.

Publisert:

PSG tok 1-0 ledelse i andre omgang da Kevin de Bruyne omgjorde ballen rett i mål med et innlegg fra venstre. Ballen gikk over hele banen, Keeler Navas ble utspilt på et PSG-mål, og Manchester Citys viktigste langdistansemål kom ingen steder.

– Tilsynelatende gikk det første målet inn litt heldig. Dette er veldig vanskelig for keeperen fordi han forventer at noen berører den, sier de Bruyne til BT Sport.

Belgias mål var Citys første kamp i Champions League-semifinalen.

Om en liten stund kom det andre. Riyadh Mahrez skjøt gjennom veggen, den ene vendte seg til siden og den andre mot ryggen, og mot målet bak Nawaz som spilte. “Wonderwall” er ikke akkurat mot Oasis-medlem Liam Gallaghers favorittklubb.

“Vi ble enige om to dumme mål,” sa Markinhos til RMC.

Hull: Riyadh Mahrez oppdaget begynnelsen mellom Leandro Paredes og Bresnel Kimbe. Foto: Dave Winter / PPI / Shutterstock / Shutterstock

– Det skal være ubehagelig hvis ballen går gjennom veggen. Tidligere PSG-spiller Andrins Stolsmo Heckerberg på VSport 1 sier at du ikke kan gjøre det i Champions League.

Siden PSGs problemer ikke virket store, ledet Idrisa Kue en helt brutal kamp mot Ilke Gundogan. Felix Brich brukte mye tid på et videospill.

Det var en drømmekveld på Manchester City Park de Princes, men det så egentlig ikke slik ut etter første omgang.

I Chat Map: Riyad Mahrez heier på Oleg Jinkenko (til høyre), Kevin de Bruyne og Ruben Dias etter hans 2-1 ledelse. Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

PSG er best

Hjemmelaget fikk en flott start. I et av hjørnesparkene tidlig i første omgang tok Markinhos ledelsen i første stolpe etter å ha stukket av fra Rodrigo og passet ballen pent i det fjerne hjørnet.

Han har scoret i kvartfinalen og semifinalen i de to siste Champions League-sesongene.

Første pinne: Brasil Naimar og Markinhos feirer 1-0. Foto: Julian Bobert / PA Wire

Hjemmelaget lente seg på styrken av sitt vanvittige kontring, ved å bruke Manchester City-laget og slet lenge med å finne rytmen på Parc des Princes.

Neymar holdt ett forlovelse vakrere enn et annet, skremte Mbabane på ryggen, og Angel di Maria snudde døgnet rundt med en rekord full av år.

– Det er skummelt hvor god han er, twitret Aston Villas tekniske divisjon Jack Graylish om Neymar.

Les mer

Cardiola og City slo Liverpool i finalen

Kampanje

Men til slutt var det lyseblå fra Manchester som gikk syv mil til finalen i Istanbul, det som var den største oljekampen i fotball.

Qatar-eide Paris Saint-Germain og Abu Dhabi-eide Manchester City har fordelen av å komme først i de mest prestisjefylte europeiske konkurransene. Det var det store målet til Nasser al-Khalifi, som kjøpte PSG i 2011, og Sheikh Mansour, som kjøpte Manchester City i 2008.

PSG tapte i finalen mot Bayern München i fjor og er nå i sin andre semifinale på rad. Byen er på sin side nummer to på fem år.

Det var tydelig at feltet la frem spillere til en verdi av ti milliarder kroner. De spilte kampanjefotball – i dobbel forstand – med raske kombinasjoner og presise pasningsspill.

READ  - Du har allerede fullført en kald krig - VG

PSG har vunnet sine to siste bortekamper mot Bayern München og Barcelona i Champions League-finalen. Neste uke kommer aksjon to.

B.S.! Real Madrid og Chelsea spilte 1-1 i den andre semifinalen tirsdag kveld.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Champions League live.

Written By
More from Jakob Leif

Taliban har erobret en annen provinshovedstad, Viji

Det hvite Taliban -flagget ble heist i hovedgaten i Kunduz søndag. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *