Qatar-VM – NRK Games – Sports News Norge stemmer ikke for å ignorere nyheter, resultater og kringkastingsplan

Avgjørelsen ble tatt etter at klubben stemte søndag.

368 støttet NFF for å boikotte, mens 121 stemte ja.

Dermed valgte flertallet å stemme Imot Bli med på aktiviteter som ignorerer og vurderer NFF Veldig relevant For å styrke menneskerettighetssituasjonen i Qatar.

Det omgir en lang og emosjonell debatt. Dette var også tilfelle ved selve høringen søndag.

I timevis før parlamentet stemte var både boikottadvokatene og boikottmotstanderne på bakken.

Norges fotballforbundslag mente at boikott ikke var veien å gå.

Å kritisere FIFA

Samtidig som NFF vant boikotten, ble det i en endring bestemt at NFF vil bli bedt om å komme med hard kritikk om FIFA på neste års konferanse.

Planen kom fra den bredere klubben Train, som fikk 289 stemmer mot 167.

Avgjørelsen krever at NFFs kritikk rettes fra talerstolen på neste FIFA-konferanse.

Video: Resultatet av boikotten kommer hit:

Forventede blandede reaksjoner uten ekskluderingsresultater.

– I dag hadde norsk fotball en fantastisk mulighet til å gi den klare beskjeden om at vi ikke blir sett i menneskerettighetsbrudd. Vi hadde en sjanse til å trekke en linje og si at nå er det nok. Dessverre sier Jazer Moldostad til Engerge at vi ikke benyttet oss av den muligheten.

Han var en av Norges viktigste forsømmelsesadvokater, en ressursperson i Norsk supporterallianse og medlem av bataljonen.

– Tydelig melding til NFF

Han håper avgjørelsen ikke vil ha noen innvirkning på FIFA og Qatar.

– Nå er jeg redd det vil koke opp til kålen, det blir “business as usual”. Vi vil prøve å snakke. Jeg tror ikke FIFA eller Qatar er spesielt interessert, sier Moldostad.

John Feder Agenes fra Amnesty International avslutter på søndag:

– Dette er en klar melding til NFF om at arbeidet fortsetter. Vi vil arbeide for å oppmuntre dem til å legge press på FIFA. Det ville være viktig, sier han.

Han mener Norges Qatar-debatt har fanget oppmerksomheten til fotballverdenen.

– Fotball har blitt lagt merke til av mange i Norge. Når de sier at deltakelse gjør det mulig å påvirke, bør NFF nå vise at de representerer virksomhet, sier han.

Niso-styreleder Erland Honsteve er fornøyd med beslutningen om ikke å boikotte verdensmesterskapet i Qatar.

– Dette er i tråd med det medlemmene våre ønsker, det er klart at de ikke vil bli ignorert, Honstweed NRK.

Han er stolt og fornøyd med at fotball har satt Norges menneskerettigheter på dagsorden, og diskutert det i flere timer på søndag.

Begynner å jobbe nå. Vi er ved et veikryss. Gjennom dagens diskusjon og stemmegivning har vi vist at vi tar menneskerettighetene på alvor og at dette er viktig i forhold til mesterskap.

Kritikk av NFF-kunngjøringen

I begynnelsen av behandlingen ble det rettet kritikk mot selve møtet til den ekstraordinære fotballmengden.

Årsaken er at fristen satt før søndagsprogrammet var NFF. Forbundet har gjentatte ganger sagt at 11. juni er full frist for kommunikasjon med klubben, men klubber har siden fått lov til å melde seg på.

Hunts Hunt FK spurte ordet før parlamentarisk godkjenning, og ønsket å registrere at det var veldig uheldig at det var uklarheter rundt registreringsfristen.

Etter dette gjennomførte F.K. en uavhengig undersøkelse av om spillereglene ble fulgt i fotballdemokratiet. Spurte tog NRK Rapporter Fotballkretser har en felles advokatkampanje for å få klubber til å støtte NFFs forslag om boikott.

Det ble deretter stemt på, bestemte flertallet Nei. Lag en forespørsel om det ble brukt unødvendig press i denne prosessen. For 243, mot 251.

f

Økten ble gjennomført digitalt.

Foto: Skjermbilde / Football.no

Spørsmålet om boikott har splittet fotball-Norge siden løslatelsen av en tromce Nyhetsutgivelse Han sa at klubben hadde bedt NFF om å boikotte neste års verdensmesterskap 26. februar og av etiske grunner.

Dette var begynnelsen på “Qatar-opprøret”, og siden har de fleste norske klubber tatt stilling til saken på årsmøter eller gruppebeslutninger.

Debatten var så opphetet at Norges fotballforbund i mars hadde et benkeforslag om å stemme i det vanlige fotballparlamentet. I stedet ble det bestemt at Qatar-saken skulle drøftes i en ekstraordinær sak søndag 20. juni.

Kampanjen fikk strålende anmeldelser

NFF har en sterk drivkraft for å akseptere den norske koalisjonsboikotten, men Norges fotballforbund har på sin side vært den første siden Molleglive.Rapportere, Var tydelig i den forsømmelsen Nei. Det perfekte verktøyet.

Begge partiene har vært i massiv kampanje mot slutten av søndag, særlig NFF Bak scenen Mottatt anmeldelser.

Molleglive

Sven Molleglive ledet gruppen som nominerte NFF til å motarbeide boikotten.

Foto: Khair Olson / NDP

På forhånd var det klart at boikotten hadde bred støtte blant det norske folk. Støtter 50 prosent eksklusjon i en representativ modell En studie NRK foran Norstad parlament

Dette betyr at Norge ønsket å boikotte 2-1 Norgesmesterskapet. Til sammenligning svarte 26 prosent ikke på frafallet og 24 prosent svarte at de ikke visste.

Vinter-VM

Verdensmesterskapet i 2022 arrangeres i Qatar fra 21. november til 18. desember, noe som er svært kontroversielt. Årsaken til å spille VM-vinteren er temperaturen i Qatar. I løpet av månedene juni og juli, når verdensmesterskapet vanligvis spilles, kan graden vise opptil 50 grader.

Dette er mest sannsynlig i november og desember, hvoretter gjennomsnittstemperaturen er 24,6 og 19,6 grader.

2022 FIFA fotball-VM

Gjestearbeidere i Qatar har vært medvirkende til å bygge Lucille Stadium. Neste år spilles verdensmesterskapet der.

Foto: Guy Biffenbach / Reuters

I følge NDP, Human Rights Watch, Amnesty International og FN Inkludert farlige høye temperaturer, lav eller lav lønn og krevende og langsiktig arbeid under dårlige levekår.

Mange kritiske stemmer har lenge kalt for at mesterskapet skal flyttes til et annet land, men alt tyder på at det blir en kamp som planlagt neste vinter.

Sosialistisk parti: Dette Temaside Du kan lese om Qatar-debatten som har brutt ut i Norge det siste halvåret.

Written By
More from Jakob Leif

Nabo bil med rekordår – 500 prosent økning i salg – E24

2019 blir et rekordår for bildelingstjeneste etter at de ble svelget av...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *