Rådmannen dro på fest på rådhuset

Samtidig må personalet på Hotsal kommune følge strenge regler for smittevern, og kaffehjørnet i rådhuset er stengt, rådmann Ola Morton DeGene deltok på en bankett i kantina i helgen.

Det antyder Westerlean Online, Skriver at festen kan bli hørt av kommuneansatte i hjemmesykepleie som var på vakt i første etasje i bygningen.

VOL skriver at mange av deltakerne skal ha vært visuelt beruset da de forlot festen klokka 15 søndag kveld.

Blant dem som reagerte var Christine Albrixton, fagforeningens hovedbutikk. Hun kaller det dobbeltmoral.

Ventetiden: Deltakerne forlot festen klokka 15 søndag kveld, skriver VOL. Foto: Westerlean Online
VARTE: Deltakere forlot festen klokka 15 søndag kveld, skriver VOL. Foto: Westerlean Online
Se også

– Han sitter i kriseutvalget og er formann i kommunen. Mens kommuneadministrasjonen går på fester, har ikke barn lov til å feire bursdager med venner. Jeg ble helt sparket ut, forteller hun til Docladet.

– Dårlige signaler

Han understreker at selv om det ikke er infeksjoner i Hotsal kommune, betyr ikke det at de er beskyttet mot koronavirus. Albriksen påpeker at innbyggerne i kommunen begrenser sitt samfunnsliv til å delta i “frivillig arbeid.”

– Det er greit. Det er passende å beklage. Dette er et veldedighetsarrangement. Folk styrer sosiale interaksjoner. Det sender dårlige signaler om at administrasjonen i kommunen holder fest på rådhuset. Her kan man være et godt eksempel.

– Ni mennesker

Duckbladet kontaktet Deacon for en kommentar. Han svarte via SMS at han ville samarbeide med den statlige lederen på Nordland for å prioritere kriseopplæringen de har i dag.

– Så jeg nevner uttalelsene mine Westerlean Press, Skriver Degen.

Merking: Rådmannen forteller VOL hvordan man lager et notat.
Merking: Rådmannen forteller VOL hvordan man refererer.
Se også

Til Platted Westerlelan forsikrer rådmannen at hendelsen fant sted i samsvar med reglene for infeksjonskontroll.

– Jeg må understreke at dette er en hendelse underlagt gjeldende regler for smittevern. Totalt på kvelden besøkte ni forskjellige personer stedet. Det har en margin innenfor reglene for infeksjonskontroll og det som gjelder, sier Degen Westerlean Online, Det indikerer videre at de har oversikt over hvem som var der da infeksjonen ble diagnostisert.

READ  Mer enn 30 kvinner Bornhub - VG

Degen sier det er et estimat på hvordan et notat skal gjøres.

Dette er reglene

Hotsal kommune følger nasjonale smittevernregler. Det står at de fleste private møter og arrangementer bør utsettes eller avlyses. Men hvis de fremdeles skal gjennomføres, gjelder følgende regler:

  • Maksimalt ti personer i private sammenkomster utenfor hjemmet, som bursdagsfester i utleielokaler.

Det oppfordres også til å begrense sosial kontakt så mye som mulig. Det oppfordres til å møte andre utenfor, uten besøk fra mer enn fem gjester i tillegg til de som allerede bor sammen. Hvis alle gjestene kommer fra samme hus, kan du være mange, men du kan fortsatt ikke holde avstand.

– Idiotisk: Noen kunder på Winmonopolet i Grenerlecka, Oslo, var ikke fornøyd med at Winmonopolet stengte lørdag 23. januar. Video: Jeanette N. Wick / Christian Roth Christensen
Se også

Retningslinjer

Ordføreren i Hodgson, Lena Arndsen (H) skriver i en epost Westerlean Online Å låne rådhuskantinen til arrangementer organisert av ansatte eller lag og foreninger er en praksis, og det er en uskreven praksis.

– Kommunedirektøren er derfor bedt om å utarbeide retningslinjer og prosedyrer for utleie av kommunale lokaler til kommuneansatte og kommunale komiteer og foreninger, sier han.

Written By
More from Jakob Leif

Corona i USA: – Mørk smitterekord i Florida

Infeksjoner fortsetter å øke i Florida, og bare den siste uken har...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *